Fotbal intern

STEAUA-DINAMO. Mingicarul Stelei de odinioară pariază pe Sănmărtean: ”Doar el va exista pe teren!”

STEAUA-DINAMO. Derby de România l-a avut în prim plan de multe ori de-a lungul timpului pe Marcel Răducanu, unul dintre mingicarii Stelei, aşa cum îi place lui să se autocaracterizeze....
31.10.2014 | 16:57
STEAUADINAMO Mingicarul Stelei de odinioara pariaza pe Sanmartean Doar el va exista pe teren
ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. Derby de România l-a avut în prim plan de multe ori de-a lungul timpului pe Marcel Răducanu, unul dintre mingicarii Stelei, aşa cum îi place lui să se autocaracterizeze. FANATIK.RO a stat de vorbă cu jucătorul pentru care veneau o mulţime de italieni să-l vadă pe vremea în care juca pentru Borussia Dortmund şi care a inventat termenul de ”urechi” la Steaua. ”E diferenţă mare între derby-urile din trecut şi cele de acum. Pe vremea mea, erau mult mai disputate, mult mai echilibrate. Ne băteam cu ei de la egal la egal. Acum, Steaua este favorită. E diferenţă mare între ea şi Dinamo. Nu vedeţi că i-a bătut pe unde i-a prins. Aşa se va întîmpla şi de această dată. Steaua n-are adversar în Liga 1” dă tonul la discuţie Marcel Răducanu.

dor

STEAUA-DINAMO. Marcel Răducanu a făcut o comparaţie între derby-urile Steaua – Dinamo din anii 70′ 80′ şi cele din prezent: ”Pe vremea mea ne respectam pe teren, aveam foarte mulţi prieteni la Dinamo. Ne mai înţepam aşa în glumă, mai îmi ziceau dinamoviştii unde vreau să-mi petrec noaptea, acasă sau la spital, totul sub formă de caterincă. Atunci erau fotbalişti, acum sînt muncitori. La derby-ul ăsta există un singur fotbalist, Lucian Sămărtean. E cel mai bun din România, păcat că are 34 de ani. Ar veni mai multă lume pe stadioane dacă ar exista mai mulţi ca el. Cînd jucam la Dormund, veneau italieni să mă vadă special la stadion. Cîteva sute de napoletani… După ce am plecat de la Dortmund n-au mai venit”, mai spune cel care a marcat 31 de goluri pentru Borussia.

ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. “E inadmisibil ce s-a întîmplat la Tg. Mureş!”

STEAUA-DINAMO. Steaua a fost supusă la un tratament dur la Tîrgu Mureş şi înainte de ”Derby de România” Claudiu Keşeru şi Raul Rusescu au suferit accidentări urîte, cauzate de jucătorii lui ASA. Marcel Răducanu a auzit şi el de cele întîmplate: ”Am auzit că i-a furat la Tîrgu Mureş arbitru şi că s-au accidentat mulţi stelişti… E inadmisibil să joci aşa de dur. Ăştia de la Steaua ar trebui să joace cu căşti de fotbal american în cap sau cu armurile romanilor de pe vremuri, alea de tablă… Ce înseamnă asta? Unde ajungem aşa? Toată lumea are ceva cu Steaua de la o vreme”, a declarat Marcel Răducanu pentru FANATIK.RO

STEAUA-DINAMO. Marcel Răducanu ştie că FANATIK.RO este şi un site de pariuri şi, la cerea noastră, ne-a oferit şi un pronostic pentru cititorii noştri. 3-1 pentru Steaua este scorul anticipat de fostul jucător din Ghencea. Cota pentru un astfel de deznodămîn al El Clasico de Bucureşti este răsplătit cu o cotă 13,00 de casele de pariuri.

ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. ”Nu prea are ce să facă Iordănescu la naţională. Putea să vină şi Mourinho, sau Ottmar Hitzfeld la naţională şi tot nu s-ar întîmpla nimic. Putea să vină orcine… Chiar şi Olăroiu sau Dan Petrescu. Nu poţi să-i înveţi fotbal pe jucători în numai doi ani”, spune Marcel Răducanu.