Fotbal intern

STEAUA-DINAMO. Negoiţă a dezvăluit ce probleme au “cîinii”! Ce zice de derby-ul cu echipa “roş-albastră”

STEAUA-DINAMO. Ionuţ Negoiţă, finanţatorul echipei din "Ştefan cel Mare", a vorbit despre derby-ul care va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe "Arena Naţională"....
08.04.2016 | 14:01
STEAUADINAMO Negoita a dezvaluit ce probleme au ciinii Ce zice de derbyul cu echipa rosalbastra
ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. Ionuţ Negoiţă, finanţatorul echipei din “Ştefan cel Mare”, a vorbit despre derby-ul care va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe “Arena Naţională”.

“Cîinii” lui Mircea Rednic vor juca împotriva Stelei, iar Ionuţ Negoiţă este încrezător în forţele echipei din “Ştefan cel Mare” şi speră ca trupa “Puriului” să se impună şi să se apropie cît mai mult de prima poziţie.

ADVERTISEMENT

“Eu îmi doresc foarte mult şi cred că vom învinge noi. În primul rînd, pentru rivalitate, apoi, am rămîne în lupta pentru campionat. O victorie în meciul de duminică ne-ar apropia de formaţiile din faţă şi-ar strînge lupta pentru primul loc, ceea ce va transforma play-off-ul într-o competiţie cu un nivel mai ridicat şi va creşte şi interesul publcului.

Sigur că am încredere în echipă. Sînt conving că vom face un meci bun, iar rezultatele directe din ultima vreme din meciurile directe îmi dau încredere atît mie, cît şi fanilor. Să nu uităm că în acest sezon i-am bătut la scor convingător, apoi am mai făcut trei remize. Cred foarte mult în şansa noastră.”

ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. Afaceristul a vorbit şi despre rivalitatea dintre Mircea Rednic şi Laurenţiu Reghecampf şi laudă actualul lot al lui Dinamo. “Mircea Rednic nu a pierdut nici un meci contra Stelei ca antrenor al lui Dinamo. Şi nu cred că va pierde nici duminică. În ceea ce priveşte duelurile cu Reghecampf, să nu uităm că în 2014, cînd antrenor era Flavius Stoican, un antrenor bun, dar cu mai puţină experienţă decît Mircea Rednic, am fost foarte aproape de o victorie chiar în Ghencea. Am fost egalaţi în minutul 88 dintr-un şut norocos al lui Keşeru. Dacă am făcut un meci atît de bun la ei acasă, cu un lot mai puţin solid decît cel de acum şi cu un antrenor mai puţin experimentat, nu văd de ce nu ar avea o evoluţie consistentă şi acum cînd jucăm pe Naţional Arena. 

Cred că avem un lot mai experimentat acum datorită faptului că am reuşit să aducem cîţiva jucători de certă valoare, staff-ul e, de asemenea, mai experimentat, lucrurile sînt mai clare acum faţă de acea perioadă, cînd apele erau tulburi. Acum, am ieşit din insolvenţă, iar salariile sînt la zi. Din punct de vedere financiar, sîntem liniştiţi, spre deosebire de situaţiile de la toate echipele din România. Eu zic că avem asigurate toate condiţiile pentru performanţă.”

ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. Ionuţ Negoiţă a dezvăluit şi care este atu-ul echipei antrenate de Mirecea Rednic în confruntarea ce va avea loc duminică, dar şi punctul slab.

Pe lîngă liniştea financiară, cred că mai avem cîteva atu-uri, dar, cel mai important, este staff-ul tehnic. Avem un antrenor cu multă experienţă. Un lot solid, care deşi nu este atît de omogen, a arătat ambiţie şi determinare, pînă acum, şi va arăta şi mai multă în meciul de duminică”, a spus Ionuţ Negoiţă pentru gsp.

ADVERTISEMENT