Fanatik Show

STEAUA – DINAMO. Dinamovistul Niculescu i-a dat lui Gîlcă VICTORIA în plic: “AŞA ÎI BAŢI!”

STEAUA - DINAMO. Antrenorul formaţiei CS Mioveni, Claudiu Niculescu, a explicat care este strategia prin care se poate profita de slăbiciunile din defensiva lui Dinamo. În meciul din optimile Cupei...
29.10.2014 | 18:58
STEAUA  DINAMO Dinamovistul Niculescu ia dat lui Gilca VICTORIA in plic ASA II BATI
ADVERTISEMENT

STEAUA – DINAMO. Antrenorul formaţiei CS Mioveni, Claudiu Niculescu, a explicat care este strategia prin care se poate profita de slăbiciunile din defensiva lui Dinamo. În meciul din optimile Cupei României, formaţia de Liga a II-a a reuşit să marcheze la o asemenea fază şi să obţină calificarea în sferturile de finală ale competiţiei. Totuşi, Niculescu este convins că Dinamo nu va pierde contra Stelei: “Ştiam că ei ţin linia de fundaşi foarte sus, am ţinut să profităm de asta. Am trimis mingi lungi în spatele liniei lor defensive, pe care să le speculeze jucătorii noştri de viteză. De altfel, aşa am reuşit să şi marcăm, e adevărat că a fost vorba şi de o neînţelegere între jucătorii adverşi. Dinamo ia minimum un punct cu Steaua, are puterea să şi bată. sînt gata să fac pariu pe asta. Este important cum vor intra pe teren, unii nu au jucat în acest derby, sînt tineri, este important să intre cu încredere. Eu cred că i-am înrăit cu rezultatul nostru. Sănmărtean are o uşurinţă incredibilă de a-şi depăşi adversarul, e numărul 1. Cel care va juca în acea zonă trebuie să fie foarte atent, să joace agresiv. Nu cred că va mai fi aceeaşi diferenţă ca în meciurile trecute”, a declarat Claudiu Niculescu la FANATIK SHOW.

STEAUA – DINAMO. Claudiu Niculescu visează că va ajunge să antreneze pe Dinamo, dar acum îi urează succes lui Stoican. “Îmi doresc la un moment dat să antrenez Dinamo, dar nu este cazul acum. Ei au un antrenor foarte bun, care a făcut o treabă extraordinară. Să vedem ce se va întîmpla în iarnă, în vară. Eu am un contract ferm aici, sînt oameni foarte serioşi. Nu am dormit două nopţi înaintea jocului cu Dinamo. Nu doream ca lumea să spună că a fost o întîmplare cu Astra. Dinamo m-a ajutat să-mi schimb mentalitatea. Patru ani la Craiova îmi formaseră acea gîndire de provincie. Batem acasă şi vedem în deplasare dacă scoatem ceva, dacă nu să reparăm iar acasă”, a mai spus Niculescu la FANATIK SHOW. 

ADVERTISEMENT