STEAUA-DINAMO. Becali, anunţ ŞOC: “Fanii vor fi DEZBRĂCAŢI!”

Adrian Dumitru    Marian Popovici   
in Stiri sportive
20/08/2016, 16:00
STEAUA-DINAMO. Becali, anunţ ŞOC: “Fanii vor fi DEZBRĂCAŢI!”

UPDATE 15.58. Gigi Becali a anunţat din ce motiv conducerea roş-albaştrilor a decis interzicerea coregrafiilor la meciul cu Dinamo.

Noi organizăm meciul, trebuie să răspundem de tot ce se întîmplă. Nu se mai fac coregrafii pentru că cine ştie ce afişează, sloganuri rasiste, xenofobe sau cine ştie ce însemne. Ei pot face coregrafii, dar numai să nu fie probleme de organizare, să nu fim amendaţi. Cine ştie ce aveau de gând? Poate dădeau foc şi plăteşte Steaua, a spus Becali

Latinfundiarul din Pipera a precizat că fanii lui Dinamo vor fi dezbrăcaţi  pentru controlul corporal! “Jandarmeria o să-i dezbrace, să nu aibă torţe. Să nu vină cu tot felul de tîmpenii ascunse peste tot că vor fi dezbrăcaţi în corturi. Şi cine are torţe nu mai intră la meci, li se va face dosar penal”, a încheiat Becali.

–––––––––––––

UPDATE 18:56 / Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al lui Dinamo, a anunţat că urmează să fie alături de suporteri în grupul celor care îşi vor pune vestele cu ei pentru noua coregrafie a lui Dinamo.

“Voi fi la locul de întîlnire, la ora 18:00, alături de fani şi îmi voi lua vesta. Fotbalul nu mai e la fel fără spectacolul din tribună. Sunt convins că suporterii noştri vor fi din nou la înălţime, aşa cum ne-au obişnuit, mai ales la derby-urile cu Steaua”, a declarat Dănciulescu.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

STEAUA-DINAMO. Fanii “cîinilor” i-au păcălit pe cei ai rivalilor la meciul din Liga Campionilor cu Manchester City, iar acum vor să afişeze partea a doua, la derby-ul de sîmbătă seara.

STEAUA-DINAMO. După incidentul de la meciul din play-off-ul Ligii, oficialii Stelei au interzis coregrafiile la meciurile echipei, însă ultraşii lui Dinamo au găsit o nouă soluţie. Ei vor să facă o continuare a coregrafiei de marţi şi au pregătit planul B, să îmbrace veste, urmînd a fi aşezaţi în tribune în funcţie de mesajul transmis:

STEAUA-DINAMO. “Ne vom întîlni înainte de meci în faţă la Electroaparataj, lîngă stadion. Vom hotărî dacă purtăm veste pe noi la meci, pentru că nu ne lasă cu alte materiale. Nu au ce să ne facă, nu ne poate interzice nimeni să purtăm veste pe noi, e ca şi cum ţi-ar spune să nu intri cu tricoul de pe tine”, a fost mesajul liderilor galeriei.

STEAUA-DINAMO. 8.000 de fani dinamovişti vor fi în tribune pe Arena Naţională la primul derby din acest sezon.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×