STEAUA-DINAMO. Ofertă bombă pentru Stanciu. “E o sumă record!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
20/08/2016, 12:27
STEAUA-DINAMO. Ofertă bombă pentru Stanciu. “E o sumă record!” GALERIE FOTO

STEAUA-DINAMO. Evoluţia din ultimul timp a lui Nicolae Stanciu l-a adus pe acesta în atenţia unor cluburi din campionate importante din Europa. În acest moment, Steaua are ofertă de 7 milioane de lire sterline, adică peste 8 milioane de euro, de la o echipă din Anglia.

 Gigi Becali a anunţat într-o emisiune televizată oferta pe care o are la această oră pe masă pentru Nicuşor Stanciu.

“Vreau 10 milioane!”

STEAUA-DINAMO. Însă patronul campionilor susţine că nu-l va vinde pe decarul Stelei pentru 7 milioane de lire şi solicită în schimbul său 10 milioane de lire, ceea ce înseamnă aproximativ 12 milioane de euro.

Am ofertă pentru Stanciu de la un club din Anglia. Îmi oferă 7 milioane de lire sterline, dar nu vreau să-l dau. Vreau să-l mai văd câteva meciuri şi apoi vom vedea. Totuşi, am făcut o contraofertă de 10 milioane de lire sterline. Au timp zece zile să se decidă, nu-l dau sub 10 milioane de lire sterline, a declarat Gigi Becali.

Ştirea MOMENTULUI

Pleacă Planic de la FCSB?! Reacția lui Gigi: “Să vină să plătească”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×