STEAUA – DINAMO. Palici nu se teme: “Ne cunoaştem bine adversarii! Vrem victoria!”

Răzvan Scarlat   
in Dinamo
20/08/2016, 15:34
STEAUA – DINAMO. Palici nu se teme: “Ne cunoaştem bine adversarii! Vrem victoria!”

STEAUA – DINAMO. Antun Palici este optimist că formaţia din “Ştefan cel Mare” poate obţine un rezultat favorabil contra roş-albaştrilor în derby de România.

“Sper să facem un meci mare şi să obţinem cel mai bun rezultat posibil. Asta s-ar traduce printr-o victorie. Steaua are jucători cheie ce fac diferenţa. Nu e vreunul mai bun sau mai slab. Îi cunoaştem bine pe cei cu care ne vom confrunta. Nu cred că eşecul cu Manchester City a lăsat urme negative asupra adversarilor. City e o echipă uriaşă, la un alt nivel fotbalistic”, a spus Palici.

STEAUA – DINAMO. Mijlocaşul a rămas impresionat de coregrafia gîndită de fanii din “Groapă” la partida din play-off-ul Ligii Campionilor.

Am văzut coregrafia dinamoviştilor de la Steaua – City, cred că a fost o farsă remarcabilă. Fanilor noştri le merge mintea, ştiu să facă şi atmosferă bună, îmi doresc să ne ridicăm la nivelul lor la meci. Dacă eşti fotbalist adevărat te gîndeşti doar la victorie. Însă trebuie să munceşti mult, să ai inspiraţie, să fii bine pregătit şi să ai noroc”, a spus Palici.

STEAUA – DINAMO. Jucătorul “cîinilor” evită să vorbească despre şansele la titlu pe care le are formaţia sa.

“E minunat să marchezi contra rivalului. Să joci într-o astfel de confruntare este fabulos. A trecut prea puţin timp şi au fost extrem de puţine meciuri ca să vorbim acum despre şansele la titlu. Oricum, e greu să cîştigi un campionat. Steaua, de exemplu, şi-a clădit o formaţie foarte puternică achiziţionînd doi fotbalişti importanţi de la Astra, oameni ce fac diferenţa”, a spus Palici.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×