STEAUA-DINAMO. Pleacă Adi Popa? “Motoreta” a făcut anunţul oficial

Oana Pascaru   
in Stiri sportive
20/08/2016, 11:43
STEAUA-DINAMO. Pleacă Adi Popa? “Motoreta” a făcut anunţul oficial

STEAUA-DINAMO. Adi Popa, unul dintre cei mai vechi jucători ai roş-albaştrilor, a declarat că pentru el derby-ul de sîmbătă seară nu o să fie ultimul. Mai mult, elevul lui Laurenţiu Reghecampf a vorbit şi despre plecarea lui de la Steaua după ce nu şi-a mai dorit prelungirea contractului.

 “Nu va fi ultimul derby pentru mine, de ce să fie? Sînt zvonuri, nu plec de la Steaua. Vara asta m-am plimbat pe la multe echipe, însă sînt tot aici şi mai sînt zece zile din perioada de transferuri şi o să vedeţi că tot aici o să fiu.

Eu mai am contract aici, am spus-o de anul trecut, în fiecare perioada m-a tot transferat presa, însă sînt tot aici în faţa dumneavoastră. Dacă antrenorul mă va băga, voi fi pe teren şi voi da totul. Mai am contract un an, pînă în vară”, a spus Popa.

STEAUA-DINAMO. Sîmbătă are loc partida dintre cele două echipe rivale din Liga 1, începînd de la ora 21.00 pe Naţional Arena.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB – Hajduk Split 2-1 în turul 3 preliminar Europa League. Gnohere, eroul roş-albaştrilor! Calificare dramatică!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×