STEAUA – DINAMO. Pleacă Rotariu la rivali?! “Lumea trebuie să se obişnuiască şi cu astfel de transferuri!”

Răzvan Scarlat   
in Dinamo
19/08/2016, 22:00
STEAUA – DINAMO. Pleacă Rotariu la rivali?! “Lumea trebuie să se obişnuiască şi cu astfel de transferuri!”

STEAUA – DINAMO. Gabriel Boştină a îmbrăcat tricoul ambelor echipe care se vor înfrunta sîmbătă în derby de România. Fostul mijlocaş susţine că o posibilă trecere a lui Dorin Rotariu la Steaua nu ar reprezenta ceva ieşit din comun.

“Trebuie ca lumea să se obişnuiască şi cu astfel de transferuri, in ciuda supărării suporterilor. Se fac transferuri de la Inter la Milan, de la Manchester City la United, de ce nu? Dacă se achită suma de transfer, iar jucătorul primeşte un salariu mai bun…”, a declarat Boştină.

STEAUA – DINAMO. Fostul mijlocaş susţine că este momentul ca Nicuşor Stanciu să părăsească gruparea roş-albastră.

“Eu zic că e momentul ca el să se transfere afară. E în perioada lui de vîrf în ceea ce înseamnă Steaua, România. La o echipă din străinătate ar putea progresa şi mai mult şi ar prinde şi mai multă experienţă pentru naţională. Şi mai ales dacă Steaua va încasa o sumă bună pentru el. E cel mai bun jucător al Stelei în acest moment şi poate că cel mai bun fotbalist român”, a spus Boştină.

STEAUA – DINAMO. Boştină nu este impresionat deloc de prestaţiile lui Hamroun din acest sezon. “Mi se pare că e într-o scădere de formă faţă de sezonul trecut. Nu ştiu dacă e momentul ca el să se transfere. Are nevoie să se implice mai mult în joc, să marcheze mai mult, să explodeze”, a spus fostul mijlocaş al Stelei.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×