STEAUA – DINAMO. Prima victorie a “cîinilor” pe Arena Naţională? “Sîntem pregătiţi!”

Răzvan Scarlat   
in Dinamo
20/08/2016, 17:20
STEAUA – DINAMO. Prima victorie a “cîinilor” pe Arena Naţională? “Sîntem pregătiţi!”

STEAUA – DINAMO. “Cîinii” nu au reuşit niciodată o victorie contra marii rivale pe Arena Naţională. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, este, însă, optimist că seria neagră a formaţiei din “Ştefan cel Mare” se va întrupe sîmbătă seara.

”Este adevărat că nu am cîştigat niciodată pe ’Arena Naţională’ în faţa Stelei, dar la fel de adevărat este că anul trecut nu am pierdut nici un meci în faţa lor. Datele problemei vor fi cu totul altele de data aceasta. Noi avem un antrenor nou, sînt jucători diferiţi la ambele echipe, dar cred că Dinamo este pregătită acum să-i facă faţă Stelei şi să cîştige pe Arena Naţională.

Avem jucători foarte buni, care pot face diferenţa, dar eu mă aştept la o mobilizare exemplară din partea întregii echipe. Nu contează cine va marca, important este ca la final noi să fim cîştigătorii. Repet, mizez pe o atitudine exemplară din partea întregii echipe”, a spus Dănciulescu.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×