STEAUA-DINAMO. Ameninţat: “Primesc mesaje în miez de noapte”

Marian Popovici   
in Stiri sportive
20/08/2016, 00:06
STEAUA-DINAMO. Ameninţat: “Primesc mesaje în miez de noapte”

STEAUA-DINAMO. Steaua joacă sîmbătă, de la ora 21:00, primul derby din acest sezon, împotriva lui Dinamo. Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat la conferinţa de presă premergătoare acestui meci că a primit mesaje de ameninţare în miez de noapte înaintea meciului:

STEAUA-DINAMO. “Cred că avem nevoie de un răspuns după acel 0-5 cu City. Acesta e cel mai important lucru. Nu înţeleg ura. Există rivalitate, dar s-a ajuns să primesc mesaje în miez de noapte, să fiu înjurat pe facebook, pe site-uri. Cred că puteţi să luaţi din urmă toate partidele cu Dinamo şi reacţia mea după acele meciuri.

STEAUA-DINAMO. Tot timpul am apreciat fanii lui Dinamo şi i-am lăudat că au stat lîngă echipă. Trebuie să fim oameni şi să avem bun simţ. Nu vreau să demonstrăm nimic, doar să cîştigăm meciul din campionat.

STEAUA-DINAMO. Să ajungem să ne jignim de la un meci de fotbal, e prea mult. Cei care folosesc aceste lucruri ar trebui să înceteze. Am primit mesaje jignitoare”, a declarat Reghecampf.

STEAUA-DINAMO. Laurenţiu Reghecampf e neînvins pe banca Stelei împotriva marii rivale în ambele mandate în care a antrenat echipa roş-albastră.

Ştirea MOMENTULUI

Cătălin Golofca e dorit de Craiova, însă FC Botoşani nu renunţă la el: “Avem oferte, dar nu-l dăm”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×