STEAUA – DINAMO. Reghe, lăudat: “A dat dovadă de multă încredere!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
21/08/2016, 16:30
STEAUA – DINAMO. Reghe, lăudat: “A dat dovadă de multă încredere!”

STEAUA – DINAMO. Edward Iordănescu susţine că formaţia roş-albastră este peste rivala din “Ştefan cel Mare”. Fostul antrenor al Pandurilor a ţinut să remarce curajul lui Reghecamf, care a introdus pe teren mai mulţi jucători ofensivi.

“Am rămas puţin surprins de primul 11 al Stelei. Laurenţiu a dat dovadă de multă încredere. Şi-a asumat foarte multe riscuri pentru că am identificat şase jucători pur ofensivi. Dar în linia de fund făcea parte Enache, pe care l-aş pune chiar al şaptelea.

Nu vreau să jignesc Dinamo. Respect ceea ce reprezintă, ca istorie, ca tradiţie, ca trofee, însa cred că este un plus de calitate în favoarea Stelei. Calitate individuală. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar din această calitate individuală, jucătorii parcă se călcau un pic pe picioare. Parcă erau prea mulţi coordonatori“, a declarat Iordănescu Jr..

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×