STEAUA-DINAMO. Reghe e PREA sigur: “Va fi bine. Nu-s în pericol”

Marian Popovici   
în Stiri sportive
02/03/2017, 00:05
STEAUA-DINAMO. Reghe e PREA sigur: “Va fi bine. Nu-s în pericol”

Steaua a fost umilită încă o dată de marea rivală. După 1-4 în tur, echipa lui Reghe a pierdut cu 1-3 în returul din semifinalele Cupei Ligii împoriva lui Dinamo. În ultimele 3 meciuri cu Dinamo, Steaua a încasat 10 goluri. 

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf a declarat după meci că jucătorilor le-a lipsit ambiţia şi e de părere că în playoff se va schimba povestea:

“Mi-a plăcut reacţia lui Denis. A încercat să facă tot ceea ce i-am spus. Am greşit în apărare. Golul din prima repriză nu are rost să îl comentez. Apoi am stat prost la centrare în care Patrick Petre a marcat venind din spate. Pentru mine e un semn de întrebare. Le-am spus că nu mă interesează rezultatul. Am vrut să fie un antrenament pentru playoff. Trebuie să schimbăm puţin foaia. Nu avem agresivitatea necesară. Trebuie să schimbăm şi să jucăm la rezultat. 

Agresivitatea de astăzi nu a fost cea care trebuie. Nu am fost în niciun moment mai bun decât Dinamo. Jucătorii lor au fost mai ambiţioşi, au fost ajutaţi şi de fani. Eu nu îmi fac probleme că echipa noastră nu e pregătită. Tănase trebuie scos din discuţie, el vine după o accidentare gravă. Are calitate, dar trebuie să avem răbdare pentru că a reintrat cu 2 luni mai devreme.

Tricoul Stelei cântăreşte foarte mult. Când intri pe teren, trebuie să joci fotbal. Mă refer la jucătorii importanţi. Boldrin, De Amorim. E mai bine să joci simplu şi să încerci să faci mai puţine. Nu m-a interesat rezultatul din această seară. Trebuia să marcăm 3-4 goluri, dar era greu de întors.

Denis bate cornerele la noi pentru că are tehnica cea mai bună. Dinamo a trecut mai departe, le urez baftă în finală. În maximum 10 zile vom reveni într-un meci cu Dinamo. Sunt sigur că ambiţia jucătorilor va fi alta.

Bălaşa nu e încă la nivelul maxim. Pe bandă trebuie să alergi mai mult. De aceea l-am ales pe Tamaş în bandă. În playoff va fi altă poveste, ne vom întâlni acolo cu Dinamo şi Cosmin Contra. După un asemenea meci trebuie să ne dăm mâna. 

Nu mă simt în pericol şi sunt sigur că echipa va fi bine. În mod normal, primul gol nu a fost valabil. Florin Niţă a făcut o mare greşeală, trebuia să degajeze”.

Steaua joacă sâmbătă, de la ora 20:30 împotriva lui ASA Târgu Mureş în ultima etapă din sezonul regulat.

Închide ×