STEAUA – DINAMO. Reghe şi Stanciu, IRONIZAŢI! “Nu e Messi!”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
19/08/2016, 16:17
STEAUA – DINAMO. Reghe şi Stanciu, IRONIZAŢI! “Nu e Messi!”

STEAUA – DINAMO. Laurenţiu Brănescu, portarul formaţiei din “Ştefan cel Mare”, a declarat că Nicuşor Stanciu nu este un fotbalist de care să se teamă. Goalkeeper-ul a ţinut să-l ironizeze şi pe Laurenţiu Reghecampf, antrenorul formaţiei roş-albastre.

“N-are de ce să ne fie frică de Stanciu. Este foarte bun pentru campionatul României, a demonstrat-o, dar nu e Messi. De ce să pui om la om la el?! Stanciu trebuie tratat ca un fotbalist de România. Să nu-l laşi să dea la poartă, însă nu să inspire teamă. E un fotbalist normal.

Reghe a spus că a urcat tăvălugul în deal şi vine peste adversari? Pare ceva din Eminescu. Nu comentez mai mult. Cred că este o declaraţie de derby”, a spus Brănescu.

STEAUA – DINAMO. Brănescu a dezvăluit că ţine legătura cu Buffon, fostul coleg de la Juventus.

“Cu Gigi Buffon vorbesc periodic. Mă mai întreabă ce fac, cum îmi merge, spune că mă urmăreşte. Nu suntem amici la toartă, dar vorbim. Eu nu-mi permit să-l deranjez tot timpul. Mi-a spus că are de gând să mai joace doi ani, să se retragă după Mondial”, a spus Brănescu.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB-Hajduk, seara lui Gnohere. Trei lucruri neștiute despre Bizon

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×