STEAUA - DINAMO. Rotariu este sincer: "Rezultat echitabil! Într-un derby, victoriile sînt cele mai frumoase, nu golurile!"

STEAUA – DINAMO. Dorin Rotariu consideră că rezultatul înregistrat pe tabelă este echitabil şi a ţinut să felicite galeria “cîinilor” pentru prestaţia pe care a avut-o pe Arena Naţională. Mijlocaşul speră să devină o prezenţă constantă la echipa naţională.

“A fost un rezultat muncit. Ambele echipe au avut ocazii. Scorul este echitabil. Important este să ne revenim fizic şi psihic. Cele mai frumoase sînt victoriile, nu golurile. Atunci cînd cîştigi este altceva. Important este că nu am pierdut, am jucat şase minute cu un om în minus.

Efortul a fost dublu. Este normal ca pe teren să fie nervi şi tensiune. Este un derby! Sîntem obişnuiţi cu presiunea, nu ne este teamă, putem evolua contra oricărei echipe. Putem face un joc spectaculos şi bun cu oricine.

Daum nu a venit special doar pentru mine. Sper ca evoluţiile mele să-l convingă că merit să fiu convocat. Depinde doar de mine. Noi am făcut coregrafia cu puţin timp în urmă. Galeria lui Dinamo este una dintre cele mai bune din Europa. Din România nu se pune problema să fie cineva peste noi. Nu comentez incidentele de la poarta de acces, eu trebuie să mă concentrez pe obiectivele pe care le am de îndeplinit”, a spus Rotariu.