Carousel hot news

STEAUA – DINAMO. S-a decis cîţi jandarmi vin la derby!

STEAUA - DINAMO. Peste 1.000 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura ordinea publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul Steaua - Dinamo, programat,...
30.10.2014 | 16:10
STEAUA - DINAMO. S-a decis cîţi jandarmi vin la derby!

STEAUA – DINAMO. Peste 1.000 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura ordinea publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul Steaua – Dinamo, programat, vineri, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii I.

STEAUA – DINAMO. Potrivit unui comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00 numai pe bază de bilete sau invitaţii. Accesul suporterilor echipei Steaua se va face prin intrările situate pe Bulevardul Basarabia şi Strada Mr. Coravu, în timp ce intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin va fi rezervată doar suporterilor echipei Dinamo. Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să deţină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

STEAUA – DINAMO. Spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

STEAUA – DINAMO. La acest meci, Jandarmeria Capitalei derulează un program educativ-preventiv intitulat “Invitaţie la Fair-Play”, care are ca scop informarea suporterilor şi prevenirea comportamentelor violente cu ocazia manifestărilor sportive. Astfel, jandarmii vor distribui 10.000 de pliante informative pentru suporterii celor două echipe, iar în cadrul Arenei Naţionale vor fi afişate cinci bannere cu mesajele acţiunii. De asemenea, pe monitoarele din peste 500 de mijloace de transport ale RATB, pe reţeaua de panouri publicitare stradale şi pe monitoarele Arenei Naţionale va fi difuzat un spot cu “Invitaţie la Fair Play”.

STEAUA – DINAMO. Acţiunea de vineri este parte a unui plan de colaborare pe care Jandarmeria Capitalei l-a semnat cu nouă parteneri: Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Direcţia pentru Tineret şi Sport a Municipiului Bucureşti, Regia Autonomă de Transport Bucureşti, Federaţia Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal, FC Steaua Bucureşti, FC Dinamo Bucureşti şi FC Rapid Bucureşti. Formaţia Steaua întâlneşte, vineri, de la ora 20.30, pe Arena Naţională din Bucureşti, echipa Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Sursa: mediafax.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri