Fotbal intern

STEAUA. Pentru EURO! Secretul formei lui Tamaş: “Nu mai BEA”

STEAUA-DINAMO. Gabi Tamaş a intrat din nou în vederile selecţionerului Anghel Iordănescu, după ce fundaşul roş-albaştrilor a început să fie unul dintre jucătorii de bază din defensiva...
21.04.2016 | 15:15
STEAUA Pentru EURO Secretul formei lui Tamas Nu mai BEA

STEAUA-DINAMO. Gabi Tamaş a intrat din nou în vederile selecţionerului Anghel Iordănescu, după ce fundaşul roş-albaştrilor a început să fie unul dintre jucătorii de bază din defensiva campionilor.

STEAUA-DINAMO. De cîteva partide Gabi Tamaş duce greu în defensiva campionilor, fie că a  evoluat fundaş dreapta sau fundaş central. Astfel că evoluţiile acestuia nu aveau cum să nu le atragă atenţia şi membrilor staff-ului echipei naţionale, după ce Anghel Iordănescu şi-a pus oamenii să strîngă date şi să-l urmărească cu atenţie pe fostul jucător al formaţiei Dinamo. Cum Vlad Chiricheş nu prea evoluează la Napoli selecţionerul naţionalei Românmiei îl are în vizor pentru EURO 2016 pe jucătorul lui Laurenţiu Reghecampf.

“De trei luni nu a mai pus gura pe alcool!”

STEAUA-DINAMO. Însă FANATIK.RO a aflat că revenirea la o formă bună din ultimul timp a lui Gabi Tamaş nu este deloc întîmplătoare. “Gabi s-a schimbat foarte mult în ultimul timp. Dacă în mandaul lui Costel Gâlcă el obişnuia să mai întîrzie la antrenamente sau în unele cazuri chiar lipsea, de cînd a revenit la Steaua el şi-a schimbat total atitudinea faţă de fotbal. Deşi poate vă vine greu să credeţi Gabi aproape că nu mai pune gura pe alcool de trei luni de zile. A rărit-o rău de tot. Şi-a dat seama că alcoolul îl face să piardă mult în viaţa personală, dar şi în viaţa sportivă, pentru a prinde EURO şi un contract bun după!

Chiar şi în vestiar, atunci cînd e ziua unui coleg Tamaş refuză din start berea pe care sărbătoritul respectiv le-o oferă colegilor. În plus el vine acum la antrenament printre primii jucători. Şi-a pus în cap să prindă un nou turneul final şi le-a spus antrenorilor că o să facă tot posibilul să realizeze acest obiectiv”, a încheiat o sursă FANATIK.RO.