STEAUA-DINAMO. Singurul om distrus de patron! “Nu-i BĂRBAT!”

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
21/08/2016, 00:09
STEAUA-DINAMO. Singurul om distrus de patron! “Nu-i BĂRBAT!”

STEAUA-DINAMO. În ciuda faptului a criticat în termeni duri tactica rivalei din “Groapă” şi a lăudat prestaţiile lui Boldrin şi William de Amorim, Gigi Becali a avut cuvinte negative asupra unui jucător de-al Stelei.

STEAUA-DINAMO. Patronul vicecampioanei l-a criticat pe Bogdan Mitrea, fundaşul adus de la Ascoli. Cu o evoluţie mai slabă după ce a evoluat în prima partidă oficială după patru luni, Mitrea a fost desfiinţat de Becali.

“Bărbaţii adevăraţi joacă în meciurile mari! Nu ştiu ce se întîmplă cu Mitrea, îmi plăcea cum juca la Hagi. Îi e frică, habar nu am”, a declarat Gigi.

STEAUA-DINAMO. Nici Florin Niţă nu a scăpat de nemulţumirile lui Becali, chiar dacă portarul Stelei a avut cel puţin o intervenţie decisivă în faţa jucătorilor dinamovişti. “Ce parade a făcut Niţă? Care parade? Nu am văzut nici o paradă? Poate văd eu alt fotbal”, a încheiat latifundiarul din Pipera.

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep – Aryna Sabalenka 6-3, live online. Pentru finala cu Bertens la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×