Fotbal intern

STEAUA – DINAMO. “Borcea şi Becali sînt la puşcărie?”

STEAUA - DINAMO. Sulejman Demollari este considerat cel mai bun stranier din istoria lui Dinamo. Adus în “Ştefan cel Mare” de Florin Halagian în 1991, vîrful a devenit, imediat, unul dintre...
30.10.2014 | 00:07
STEAUA  DINAMO Borcea si Becali sint la puscarie

STEAUA – DINAMO. Sulejman Demollari este considerat cel mai bun stranier din istoria lui Dinamo. Adus în “Ştefan cel Mare” de Florin Halagian în 1991, vîrful a devenit, imediat, unul dintre titularii unei echipe care la finalul sezonului avea să cucerească titlul fără să cunoască înfrîngerea. În primul său derby, Demollari a înscris din penalty golul decisiv şi a intrat definitiv în inimile fanilor. De altfel, atacantul a avut o relaţie deosebită cu suporterii lui Dinamo, pe care obişnuia să-i invite la el acasă pentru a lua masa. Fani cu care mai ţine legătura şi în prezent.

“Mai bine cîştigi un derby decît un campionat”

STEAUA – DINAMO. Prin intermediul FANATIK.RO, Demollari a dorit să salute întreaga suflare dinamovistă şi să îi asigure pe fani că vineri va fi alături de gruparea alb-roşie. “Tot respectul pentru suporterii lui Dinamo! Sulejman îi salută pe toţi! Şi acum mă mai sună şi îmi cîntă la telefon <Demollari omoară militarii!> Îi iubesc! Sper să cîştige, le ţin pumnii. Se poate întîmpla orice în astfel de meciuri. Sînt foarte frumoase. Îmi aduc aminte cu plăcere de primul meci, mai ales că am dat golul victoriei. Mai bine cîştigi un derby decît un campionat”, a spus fostul mare atacant al “cîinilor”.

demolari

S-a rupt de Dinamo: “Borcea e în puşcărie!?”

STEAUA – DINAMO. Suprinzător, Demollari nu mai este la curent cu tot ce se întîmplă la Dinamo. “Nu mai ştiu ce este la Dinamo. Pe ce loc sînt? Am auzit că au schimbat conducerea, antrenorul… Sînt departe de ce se întîmplă acolo. Nu mai este nici domnul Badea acolo, nici Borcea”, a spus fostul atacant al lui Dinamo pentru FANATIK.RO, care a rămas surprins să afle că fostul director executiv al “cîinilor” se află după gratii. “Da? Nu ştiam! Auzisem ceva de fraţii Becali, dar nu eram sigur. Nu-mi vine să cred că Victor şi Giovani sînt acolo…”, a fost reacţia lui Demollari.

cristi_borcea_43030600_58000200

Pe urmele lui Demollari

STEAUA – DINAMO. Sulejman Demollari este singurul străin care a marcat, pînă în prezent, în “Derby de România” pentru Dinamo. Bilinski a reuşit să înscrie 8 goluri în acest sezon şi, în partida cu Steaua, va fi, mai mult ca sigur, titular. Dacă va reuşi să marcheze şi în poarta lui Arlauskis, polonezul va deveni al doilea jucător străin din istoria lui Dinamo care înscrie în poarta Stelei.

1_rps7669-660x400

100 de partide şi 36 de goluri a reuşit Demollari pentru Dinamo

1 titlu de campion are Demollari în palmares cu Dinamo

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: