STEAUA – DINAMO. Thereau, invitat de Meme la derby: “Îşi vor reveni după înfrîngerea cu City!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
20/08/2016, 20:04
STEAUA – DINAMO. Thereau, invitat de Meme la derby: “Îşi vor reveni după înfrîngerea cu City!” GALERIE FOTO

STEAUA – DINAMO. Deby de România va avea un invitat special. Cyril Thereau, fost jucător al roş-albaştrilor în sezonul 2006-2007, va asista din tribune la partida de pe Arena Naţională.

“Meme Stoica m-a invitat la acest meci si sînt foarte fericit să fiu în România. Steaua cu siguranţă îşi va reveni după înfrîngerea cu Manchester City”, a spus atacantul.

STEAUA – DINAMO. Gigi Becali a plătit în schimbul lui Cyril Thereau 600.000 de euro, însă după numai un sezon l-a vîndut cu 2.7 milioane de euro la Anderlecht. În anul în care a evoluat pentru Steaua, Thereau a fost eliminat la un derby cu Dinamo.

STEAUA – DINAMO. Atacantul francez a fost trimis la vestiare de Sorin Corpodea, la semnalizarea lui Miclos Nagy, unul dintre arbitrii asistenţi. Dinamo s-a impus în partida respectivă cu scorul de 1-0, prin golul marcat în prelungiri de Denis Şerban. În prezent, Thereau evoluează la Udinese.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×