Carousel hot news

STEAUA – DINAMO. Un fost jucător al “cîinilor” explică: “În ultimii ani ne-au bătut pentru că au investit mai mult!”

STEAUA - DINAMO. Constantin Nica este unul dintre cei mai promiţători jucători români. Crescut de Dinamo, club la care a evoluat un sezon şi în prima echipă nu a reuşit să învingă rivala...
31.10.2014 | 08:20
STEAUA - DINAMO. Un fost jucător al
ADVERTISEMENT

STEAUA – DINAMO. Constantin Nica este unul dintre cei mai promiţători jucători români. Crescut de Dinamo, club la care a evoluat un sezon şi în prima echipă nu a reuşit să învingă rivala de moarte, Steaua.  

STEAUA – DINAMO. Contactat de FANATIK.RO, fundaşul  Cesenei a vorbit despre duelurile cu roş-albaştrii şi le dă un sfat “cîinilor”: 

ADVERTISEMENT

Dacă Dinamo vrea să cîştige acest meci trebuie să o facă prin forţa grupului. Există jucători foarte talentaţi la Dinamo, însă grupul contează cel mai mult. Steaua ne-a bătut în ultimii ani pentru că au investit mai mult, însă sper să se schimbe situaţia în acest an. Dinamo mi-a rămas în suflet şi sper să cîştige”, a declarat Nica pentru FANATIK.RO.

STEAUA – DINAMO. Eşecul “cîinilor” în Cupa României, 0-1 cu CS Mioveni, l-a surprins şi pe Nica, care nu se aştepta la un astfel de rezultat: “Nu am văzut meciul, l-am urmărit livetext. Normal că am fost surprins de rezultat. Probabil jucătorii au tratat jocul mai relaxaţi şi asta i-a costat. Fotbalul te pedepseşte”, a spus Nica.

ADVERTISEMENT

STEAUA – DINAMO. Fundaşul de bandă nu a evoluat mult în prima ligă din România, fiind transferat în Serie A de Atalanta la finalul sezonului 2012-2013 cînd avea 20 de ani. În acest sezon este împrumutat la Cesena, unde nu a apucat să joace foarte mult în acest debut de sezon, însă e optimist:

“Sînt deja la al doilea sezon în Serie A, e mult mai bine. Eu sînt împrumutat sezonul acesta la Cessena, mă pregătesc bine, dar antrenorul decide.

Nu am jucat prea mult la Cessena pentru că aici se pune mare preţ pe faza defensivă, pe fundaşii experimentaţi, fără ca echipa să îşi asume riscuri, în meciuri în care orice punct e bun. Eu sînt un jucător mai ofensiv, îmi place să urc în atac, să îmi aduc aportul şi acolo şi poate de asta nu evoluez aşa mult acum. Dar vă repet, antrenorul decide”, a declarat Nica.

ADVERTISEMENT

611053-nica

Constantin Nica se va întoarce la finalul sezonului la Atalanta după ce îi expiră împrumutul la Cesena. Fundaşul în vîrstă de 21 de ani rămîne şi în vederile echipei naţionale, acolo unde a adunat două selecţii.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri