Fotbal intern

STEAUA-DINAMO. Exclusiv! Astea sînt echipele în derby

UPDATE 18.35. ECHIPA STELEI: Arlauskis - Papp, Szukala, Varela, Filip - Prepeliţă, Sănmărtean - Popa, Chipciu, Tănase - Keşeru....
31.10.2014 | 18:04
STEAUADINAMO Exclusiv Astea sint echipele in derby
ADVERTISEMENT

UPDATE 18.35. ECHIPA STELEI: Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, Filip – Prepeliţă, Sănmărtean – Popa, Chipciu, Tănase – Keşeru.

Rezerve: Niţă – Rîpă, Luchin, Stanciu, Breeveld, Toşca, Bourceanu.

UPDATE 17:10 / Flavius Stoican s-a hotărît asupra primului unsprezece pe care îl va folosi împotriva Stelei!

ADVERTISEMENT

Primul unsprezece al “cîinilor” ales de Flavius Stoican: Marc – Fai, Nedelcearu, Cordoş, Grecu – Matei,  Bărboianu, Boubacar, Lazăr – Bilinski, Alexe.

STEAUA – DINAMO. UPDATE 15.50. Latovlevici a acuzat şi astăzi dureri şi nu va fi trimis pe teren cu Dinamo.  

ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. Deşi a declarat, într-o conferinţă de presă, că Alex Bourceanu trebuie să revină la forma sa maximă pas cu pas, Costel Gâlcă se gîndeşte serios să înceapă meciul cu Dinamo cu mijlocaşul încă din primul minut. Totodată, Gâlcă nu ştie sigur pînă la această oră dacă îl va titulariza pe Iasmin Latovlevici. De partea cealaltă, Stoican este indecis dacă să înceapă cu Rotariu sau cu Bilinski, fiind însă aproape sigur de restul garniturii de start.

Ambele echipe, la al treilea meci în 5 zile!

STEAUA-DINAMO. Marele derby, programat într-o zi de vineri, în etapa a 13-a a Ligii 1, se dispută într-un context unic: ambele echipe bifează al treilea meci în doar 5 zile, din cauza jocurilor din optimile Cupei României! Astfel, ambele rivale au bifat cîte o victorie şi o înfrîngere. Dacp Steaua a învins la Iaşi, în Cupă, Dinamo a suferit o mare ruşine la Piteşti, fiind eliminată, marţi, de divizionara B, CS Mioveni. Cu doar 2 zile înainte însă, “cîinii” reveneau senzaţional după 1-2 şi cîştigau meciul cu Pandurii, din campionat, printr-un gol marcat în prelungiri, scor 3-2, în timp ce Steaua lua parte la un nou episod Bastia, pierzînd cu 0-1 un meci care s-a lăsat cu infirmeria plină!

ADVERTISEMENT

26 octombrie – etapă de campionat: ASA – Steaua 1-0, Dinamo – Pandurii 3-2

28 octombrie – optimile Cupei României: CS Mioveni – Dinamo 1-0, CSMS Iaşi – Steaua 0-1

31 octombrie – STEAUA-DINAMO

STEAUA-DINAMO. În ultimele zile, roş-albaştrii au avut infirmeria plină, iar Costel Gâlcă a avut mari temeri că nu va putea alinia o formulă apropiată de cea standard pentru marele meci cu Dinamo. De joi însă, la antrenamente au revenit Adi Popa, Keşeru şi Chipciu, fotbalişti care au avut probleme medicale, iar membrii staff-ul doctorului Flavian Arămitu i-au pus pe aceştia pe picioare. Din păcate, Rusescu nu a putut fi recuperat, iar titularizarea lui Latovevici va fi decisă de Gâlcă în ziua partidei.

steaua dinamo

Altfel, surse din anturajul clubului din Ghencea au dezvăluit pentru FANATIK.RO că antrenorul Stelei îi pregăteşte o surpriză lui Flavius Stoican. Concret? Fostul internaţional intenţionează să îl trimită pe teren încă din primul minut pe Alex Bourceanu, cel care la Iaşi, în meciul din Cupa României cu CSMS, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai roş-albaştrilor. Asta, deşi a revenit pe gazon într-un meci oficial după mai bine de patru luni.

ADVERTISEMENT

bour

Dilema lui Stoican: Rotariu sau Bilinski

STEAUA-DINAMO. Flavius Stoican nu pare dispus să rişte în apărare, chiar dacă Traian Marc şi Alexandre Durimel par, în acest moment, punctele nevralgice ale echipei, mai ales în faţa unui adversar cu forţa ofensivă pe care o are Steaua! Cum la Dinamo singura problemă medicală este Steliano Filip, care are o fractură de piramidă nazală, singura necunoscută din primul unsprezece pare în ofensivă. Stoican este mulţumit de Rotariu, care a marcat în ultima etapă, şi este tentat să-l folosească în banda stîngă, însă nici forma bună a lui Bilinski nu este de neglijat. Dacă Rotariu va intra, Alexe va fi vîrf împins. În varianta în care polonezul se va regăsi în atac, Alexe va fi retras pe banda stîngă, în locul lui Roti.

bili

ULTIMELE ZECE ÎNTÎLNIRI STEAUA-DINAMO

17.04.2014   Cupă    Dinamo 1-1 Steaua
27.03.2014   Cupă    Steaua 5-2 Dinamo
01.03.2014   Liga 1   Steaua 1-1 Dinamo
11.08.2013   Liga 1   Dinamo 1-2 Steaua
10.05.2013   Liga 1   Dinamo 0-2 Steaua
04.11.2012   Liga 1   Steaua 3-1 Dinamo
17.05.2012   Liga 1   Steaua 3-2 Dinamo
05.12.2011   Liga 1   Dinamo 1-3 Steaua
25.05.2011   Cupă    Steaua 2-1 Dinamo
25.04.2011   Liga 1   Steaua 0-1 Dinamo

Cum ar putea arăta Steaua

Arlauskis – Papp, Varela, Szukala, Latovlevici – Bourceanu, Prepeliţă – Chipciu, Sănmărtean,Tănase – Keşeru

Cum ar putea arăta Dinamo

Marc – Fai, Durimel, Cordoş, Grecu – Bărboianu, Boubacar – Lazăr, Matei, Rotariu (Alexe) – Alexe (Bilinski)

83 de meciuri a jucat Bourceanu pentru Steaua, reuşind să marcheze patru goluri

45.000 de bilete s-au vîndut pentru jocul Steaua-Dinamo

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

ADVERTISEMENT
Tags: