Fanatik Show

STEAUA-DINAMO. Un stelist, ameninţat cu SUSPENDAREA

STEAUA-DINAMO. Directorul sportiv al formaţiei ASA Târgu Mureş, Daniel Stanciu, a declarat pentru FANATIK.RO că mai mult ca sigur săptămâna viitoare oficialii echipei sale se vor apăra la...
29.10.2014 | 11:27
STEAUADINAMO Un stelist amenintat cu SUSPENDAREA
ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. Directorul sportiv al formaţiei ASA Târgu Mureş, Daniel Stanciu, a declarat pentru FANATIK.RO că mai mult ca sigur săptămâna viitoare oficialii echipei sale se vor apăra la Bucureşti, după ce steliştii au făcut memoriu împotriva fotbaliştilor Gabi Mureşan şi N’ Doye. Totodată, acesta a mărturisit că în faţa Comisiei de Disciplină ar trebui să fie chemat şi Helmuth Duckadam, ca urmare a declaraţiilor pe care acestea le-a dat după meci, la adresa lui N’Doye.

STEAUA – DINAMO. Helmuth Duckadam a explicat că iniţiativa lui Daniel Stanciu este sortită eşecului şi i-a amintit directorului sportiv de la Târgu Mureş perioada în care el era singurul care îl băga în seamă cînd lucra în Ghencea. “Mă cunosc de mult timp cu Daniel Stanciu, de cînd a vrut Gigi Becali să-l aducă la Steaua. Să nu uite că atunci eu eram printre puţinii care vorbeau cu el pe acolo. Oricum nu am cum să fiu suspendat, eu nu am nici o funcţie oficială la Steaua. Nu mă supăr pe Stanciu, el doar îşi face treaba“, a spus Duckadam la FANATIK SHOW.

ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. Incidentele din timpul meciului ASA Târgu Mureş – Steaua nu vor scăpa fără urmări, după ce oficialii clubului din Ghencea au făcut memoriu la Comisia de Disciplină împotriva jucătorilor Gabi Mureşan şi N’Doye. Contactat telefonic de către FANATIK.RO, Daniel Stanciu, directorul general al formaţei ASA, a dezvăluit cum va aborda clubul său problema: “Momentan, noi nu am primit nicio citaţie, dar dacă va trebui să ne prezentăm la Comisie, atunci o vom face. Probabil, Gabi Mureşan va fi judecat după imagini, însă în nici un caz el nu a vrut să lovească. Din păcate, l-a lovit pe Rusescu într-un loc sensibil, dar vă repet, el nu a  vrut să îl accidenteze.

stanciu21-660x400

STEAUA-DINAMO. ”Să plătească şi DUCKADAM!”

STEAUA-DINAMO. Oficialul de la Târgu Mureş nu s-a oprit la cei doi jucători ai lui, ci a avansat ideea că şi Helmuth Duckadam ar trebui să plătească pentru cuvintele adresate lui N’Doye.

ADVERTISEMENT

”Faţă de N’Doye ce se poate reproşa? Nu mai are voie omul să spună ce vrea? A spus că nu stat în cantonament înainte de meciul cu Steaua. Asta îi deranjează pe ei acum? A ameninţat el pe cineva sau a jignit, aşa cum a făcut Duckadam? A ameninţat N’Doye cu bătaia pe cineva? L-a făcut el măscărici pe cineva de la Steaua? A spus el de cineva de la Steaua că nu mai ştiu ce are băgat în nas? Poate vom face şi noi un memoriu contra lui Duckadam, sau mai bine aşteptăm să vedem dacă cei de la Comisie se vor autosesiza?”a spus Stanciu.

CITEŞTE CARE AU FOST DECLARAŢIILE ACIDE ALE LUI DUCKADAM CĂTRE OUSMANE D’DOYE ŞI REPLICA FOTBALISTULUI

ADVERTISEMENT

VEZI CE SUSPENDĂRI RISCĂ MUREŞAN ŞI N’DOYE, DUPĂ INCIDENTELE DE LA ASA – STEAUA

 

 

duckadam-660x400

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: