Fotbal intern

STEAUA-DINAMO. Fanatik a fost confirmat: Balaj la derby

UPDATE 16:30 / Informaţiile oferite încă de ieri de FANATIK.RO au fost confirmate de site-ul oficial frf-cca.ro, acolo unde a fost publicată toată brigada care va conduce Steaua - Dinamo de...
30.10.2014 | 23:59
STEAUADINAMO Fanatik a fost confirmat Balaj la derby
ADVERTISEMENT

UPDATE 16:30 / Informaţiile oferite încă de ieri de FANATIK.RO au fost confirmate de site-ul oficial frf-cca.ro, acolo unde a fost publicată toată brigada care va conduce Steaua – Dinamo de vineri. La centru va fi Cristi Balaj, la cele două tuşe Sebastian Gheorghe şi Vasile Marinescu, în timp ce arbitru de rezervă Dragoş Istrate.

–––––––––––––––––––––––––––

STEAUA – DINAMO. Derby-ul României, care se va disputa vineri, 31 octombrie, de la ora 20:30, va fi arbitrat, aproape sigur, de Cristi Balaj. Conform surselor FANATIK.RO, şeful CCA, Kyros Vassaras e decis să-l trimită la centru pe Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

STEAUA – DINAMO. Luînd în calcul toate meciurile arbitrate de Cristi Balaj, Alexandru Tudor şi Ovidiu Haţegan în ultimul timp, dar şi prestaţiile acestora, s-a ajuns la concluzia că aceştia trei au intrat în “finală” pentru a conduce derby-ul. Cristi Balaj nu a avut probleme de arbitraj în ultimele etape, iar ultima partidă în care a arbitrat oricare dintre cele două echipe din Bucureşti, datează de pe 5 octombrie, adică din urmă cu două etape, atunci cînd Dinamo a remizat, scor 1-1, pe propriul teren în faţa lui CS U Craiova.

STEAUA – DINAMO. Alexandru Tudor a fost relativ repede “sărit” din schemă din cauza faptului că a condus la centru partida dintre Steaua şi Universitatea Cluj, partidă jucată în etapa a 11-a, adică ultimul meci al roş-albaştrilor dinaintea partidei de la Tîrgu Mureş. În plus, Alexandru Tudor a condus, în etapa a 9-a, şi meciul Rapid – Dinamo, scor 0-3. Celălalt nominalizat în cadrul CCA, Ovidiu Haţegan nu are dezavantajul lui Tudor, însă el are probleme din cauza ultimei etape în care a greşit la partida dintre Concordia şi CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

STEAUA – DINAMO. Singurul nume de pe lista FIFA care nu ar fi putut conduce la centru această partidă este Istvan Kovacs! Centralul se afla în imposibilitatea de a conduce derby-ul din cauza problemelor grave pe care le-a avut la partida ASA – Steaua din ultima etapă, dar şi în urmă cu mai multe meciuri, atunci cînd la Concordia – Dinamo l-a trimis pe Flavius Stoican în tribune, după un duel verbal violent pe care l-a avut cu acesta. De fapt, Kovacs a avut non-stop probleme cu fanii Stelei şi ai lui Dinamo.

De cine a fost arbitrată Steaua în ultimele cinci meciuri din campionat şi Cupa României:

Etapa a 9-a: Steaua – Astra 0-0 (Ovidiu Haţegan)

Etapa a 10-a: Oţelul – Steaua 0-3 (Cătălin Popa)

Etapa a 11-a: Steaua – U Cluj 4-1 (Alexandru Tudor)

Etapa a 12-a: ASA Tîrgu Mureş – Steaua 1-0 (Istvan Kovacs)

Optimi, Cupa României: CSMS Iaşi – Steaua 0-1 (Horaţiu Feşnic)

De cine a fost arbitrată Dinamo în ultimele cinci meciuri din campionat şi Cupa României:

Etapa a 9-a: Rapid – Dinamo 0-3 (Alexandru Tudor)

Etapa a 10-a: Dinamo – CS U Craiova 1-1 (Cristian Balaj)

Etapa a 11-a: CFR Cluj – Dinamo 2-1 (Lucian Rusandu)

Etapa a 12-a: Dinamo – Pandurii 3-2 (Cătălin Popa)

Optimi, Cupa României: CS Mioveni – Dinamo 1-0 (Marian Balaci)

 

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: