Sport

STEAUA – DINAMO / Cine e SALVATORUL lui Bourceanu

STEAUA-DINAMO. Alexandru Bourceanu se antrenează de luni normal, alături de colegii săi, după mai bine de patru luni în care a suferit din cauza unei probleme medicale la genunchi, apărute vara...
25.10.2014 | 11:50
STEAUA  DINAMO  Cine e SALVATORUL lui Bourceanu

STEAUA-DINAMO. Alexandru Bourceanu se antrenează de luni normal, alături de colegii săi, după mai bine de patru luni în care a suferit din cauza unei probleme medicale la genunchi, apărute vara aceasta, în perioada în care se afla cu Trabzonspor în cantonament. FANATIK.RO a aflat că omul cu o contribuţie decisivă la recuperarea fostului căpitan al Stelei este Claudiu Ilina, noul terapeut al echipei.

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

STEAUA – DINAMO. Fostul căpitan al Stelei, Alexandru Bourceanu, a început săptămîna cum nu se poate mai bine. Mijlocaşul a intrat în pîine, cum se zice, şi nu face rabat de la efort la antrenamente, alături de colegii săi. Asta deşi cei mai mulţi nu ar fi pariat pe o revenire a internaţionalului din Ghencea mai devreme de finalul turului. Ei bine, Bourceanu l-a lăsat pe toţi cu gura căscată, atunci cînd a revenit în forţă la antrenamente. Cine a stat în spatele revenirii miraculoase a stelistului? Este vorba de Claudiu Ilina, terapeutul echipei. Pînă să ajungă însă pe mîinile sale, lui Bourceanu i s-a sugerat să facă recuperarea într-o clinică din străinătate. S -a pus chiar problema să se ducă la clinica lui Thomas Neurbert din Germania sau chiar să meargă o perioadă la arabi, sttaff-ului medical al echipei lui Laurenţiu Reghecampf. Cel care s-a opus a fost Costel Gâlcă. “Bourceanu se va recupera în România. Avem specialişti buni şi la noi în ţară. Nu se va duce în străinătate”a anunţat în urmă cu două luni antrenorul principal al Stelei.

Medicul Oşanu i l-a recomandat pe Claudiu Ilina

STEAUA-DINAMO. FANATIK.RO a aflat că imediat după ce a semnat cu Steaua şi a început perioada de recuperare, Alexandru Bourceanu a intrat pe mîna medicului Oşanu. După cîteva săptămâni şi ore de recuperare intense, medicul a reuşit să-i rezolve fostului căpitan din Ghencea problemele. După ce inflamaţia tendonului a dispărut, medicul l-a avertizat pe Bourceanu că urmează a doua parte a recuperării, dar şi cea mai importantă, pe care trebuie să o rezolve sub supravegherea terapeutului. Cum Steaua nu avea la acea oră un astfel de specialist, conducerea clubului, prin Valeriu Argăseală, a luat legătura cu Claudiu Ilina (foto), terapeutul recomandat de medicul Oşanu. Claudiu a muncit foarte multe zile în şir exclusiv cu Bourceanu. Practic, acest băiat îi făcea marcaj mereu lui Alex. Într-un final s-a văzut că orele de muncă au dat roade, iar mijlocaşul Stelei s-a refăcut, deşi multă lumea credea că Gâlcă nu se va baza în acest tur de campionat pe Bourceanu”, ne-a spus o sursă din cadrul clubului Steaua.

315816_274515455898880_3992970_n

Caludiu Ilina

Va prinde lotul pentru jocul de la Iaşi, din Cupa României

Astfel, după ce Alexandru Bourceanu a revenit la antrenamentele Stelei la începutul acestei săptămîni, surse din anturajul clubului au dezvăluit, pentru FANATIK.RO, că, dacă nu în jocul cu ASA Tg Mureş, la Iaşi, în jocul din Cupa României cu CSMS, fostul căpitan al roş-albaştrilor va fi inclus în lotul de 18 jucători. Totodată, dacă totul va fi ok, Costel Gâlcă are de gînd să înceapă cu Bourceanu marele derby cu Dinamo.

85 de meciuri a jucat Bourceanu pentru Steaua

12 meciuri a jucat Bourceanu pentru Trabzonspor

Tags: