Fotbal intern

Steaua. I-au dat hîrtie! Dodel Tănase este liber SĂ PLECE!

STEAUA. Cristi Tănase se află în cel de-al şaselea an de contract cu Steaua şi, pînă în prezent, a ratat numeroase transferuri în străinătate. De vină a fost Gigi Becali, care a cerut în...
29.01.2015 | 09:02
Steaua Iau dat hirtie Dodel Tanase este liber SA PLECE

STEAUA. Cristi Tănase se află în cel de-al şaselea an de contract cu Steaua şi, pînă în prezent, a ratat numeroase transferuri în străinătate. De vină a fost Gigi Becali, care a cerut în schimbul mijlocaşului, la un moment dat, chiar şi şapte milioane de euro! Formaţiile care l-au dorit pe “Dodel” au abandonat, rînd pe rînd, masa negocierilor, iar căpitanul campioanei României a ajuns la disperare. “Este terminat, ştie că şi-a făcut datoria la Steaua şi îşi doreşte enorm să prindă un contract în străinătate. Are 28 de ani şi vrea să-şi asigure viitorul, însă Gigi a cerut, de fiecare dată, sume incredibile în schimbul lui”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Ofertă din Qatar

STEAUA. Ultima grupare care s-a arătat interesată de serviciile lui Tănase a fost Qatar SC, ocupanta locului patru în Stars League. Arabii au abandonat, însă, tratativele după ce Gigi Becali a cerut în schimbul mijlocaşului patru milioane de euro. Vestea l-a dărîmat şi mai mult pe Tănase, iar faptul că mijlocaşul se află în pragul unei depresii a ajuns şi la urechile finanţatorului din Ghencea. Moment în care acesta a luat atitudine. Conform surselor FANATIK.RO, Gigi i-a transmis lui “Dodel”, prin intermediul unui apropiat, că-l va lăsa să plece în străinătate dacă îşi va recupera suma pe care a plătit-o în 2009 lui FC Argeş.

Steaua vrea acum 1,8 milioane de euro

STEAUA. La momentul transferului în Ghencea, Tănase era unul dintre cei mai talentaţi mijlocaşi din prima divizie. Motiv pentru care latifundiarul nu s-a uitat la bani şi a plătit în schimbul lui “Dodel” suma de 1.8 milioane de euro. Mai mult, FC Argeş urma să mai primească şi 50 % din banii proveniţi în urma unui eventual transfer al mijlocaşului în străinătate. Tocmai acesta a şi fost motivul pentru care Becali a ţinut la preţ şi a solicitat în schimbul lui Tănase chiar şi şapte milioane de euro. “Vreau să-i transmiteţi băiatului că-l voi lăsa să plece. Dacă îmi aduce o echipă care este gata să plătească în schimbul lui 1.8 milioane de euro, îi dau drumul pe loc. Şi-a făcut datoria la Steaua şi, în plus, a demonstrat caracter cînd a semnat prelungirea contractului anul trecut, deşi putea pleca liber de contract”, a sunat mesajul lui Becali.

cristi-tanase-610x4001

A vorbit deja cu mai mulţi impresari

STEAUA. Tănase a primit cu satisfacţie vestea că Becali nu mai are pretenţii exagerate în privinţa transferului său. Şi, conform surselor FANATIK.RO, a discutat cu mai mulţi impresari, cărora le-a cerut să găsească o echipă dispusă să achite în schimbul său 1.8 milioane de euro. “Agenţii îi caută acum un angajament în spaţiul ex-sovietic, unde mai sînt cluburi care să dispună de aceşti bani. Dar nu este exclus ca jucătorul să ajungă în spaţiul arab, unde are o cotă foarte bună. Cei de la Qatar SC doreau să plătească în schimbul său 1.5 milioane de euro, este posibil ca arabii să pluseze acum dacă îl vor cu adevărat”, au punctat sursele FANATIK.RO.

2,7 milioane de euro este cota lui Tănase conform site-ului transfermarkt.de

205 partide a jucat Tănase pentru Steaua. A marcat 25 de goluri