STEAUA. La un pas de SUPER TRANSFER! Gigi Becali dă lovitura!

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
21/07/2016, 00:07
STEAUA. La un pas de SUPER TRANSFER! Gigi Becali dă lovitura! GALERIE FOTO

STEAUA. Gigi Becali vrea să facă o afacere bună din transferul lui Fernando Varela la PAOK Salonic. Latifundiarul din Pipera a ajuns la un acord cu oficialii formaţiei din Grecia pentru ca fundaşul Stelei să plece pentru suma de 1.500.000 de euro, dar şi  un jucător în schimbul lui Varela.

STEAUA. Oficialii formaţiei PAOK Slaonic i-au propus lui Gigi Becali, dar şi staff-ului tehnic al Stelei, să aleagă un fotbalist din lotul grecilor. Latifundiarul din Pipera şi-a dorit să-l transfere la Steaua pe Erik Sabo, dar mijlocaşul era tentat să accepte o ofertă din partea celor de la Beitar Ierusalim. Astfel, oficialii vicecampioanei României s-au arătat interesaţi de Dimitrios Chatziisaias, un fundaş în vîrstă de 24 de ani.

STEAUA. Chatziisaias refuză vicecampioana

STEAUA. Dimitrios a dezvăluit pentru FANATIK.RO că nu-şi doreşte să meargă la Steaua şi i-a anunţat şi pe oficialii lui PAOK în legătură cu această decize – vezi mai multe detalii. Oficialii greci speră să-l convingă pe Chatziisaias să meargă la formaţia finanţată de Gigi Becali, dar dacă grecul refuză, atunci oficialii Stelei îl pot lua pe Erik Sabo, prima opţiune a vicecampionilor.

STEAUA. Transferul lui Sabo la Beitar a picat

Conform surselor FANATIK.RO, transferul fotbalistului din naţionala Slovaciei la Beitar Ierusalim a picat. Sabo trebuia să plece luni, 18 iulie, în Ierusalim, dar fotbalistul a decis să rămînă în Salonic, toate acestea după ce a fost nemulţumit de anumite clauze din contractul oferit de Beitar. Astfel, oficialii Stelei pot profita de situaţia mijlocaşului în vîrstă de 24 de ani şi să-l aducă la Steaua în schimbul transferului lui Varela.

900.000 de euro este cota lui Sabo, conform transfermarkt.com

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×