STEAUA. Duckadam: “Alibec probabil e cel mai bun vîrf din ţară!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
19/08/2016, 11:49
STEAUA. Duckadam: “Alibec probabil e cel mai bun vîrf din ţară!”

STEAUA. Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a declarat că Denis Alibec reprezintă pentru “roş-albaştri” o ţintă, mai ales că atacantul giurgiuvenilor a marcat joi seară în partida cu West Ham, scor 1-1.

“Astra a avut şi puţină şansă, se putea face la un moment dat 2-0 pentru West Ham. Sigur, este de apreciat, au crezut pînă la final, iar rezultatul le dă speranţe pentru meciul retur. La Alibec se vede cum protejează mingea, cum reuşeşte să marcheze, probabil că e cel mai bun vîrf din ţară la ora actuală.

Depinde care sînt pretenţiile Astrei, patronului îi place de mult de Alibec, dar ori a fost preţul prea mare, ori au fost alte probleme. Cu siguranţă Alibec rămîne un jucător interesant pentru Steaua şi vom vedea ce se va întîmpla pe viitor”, a declarat Duckadam.

STEAUA. Duckadam a vorbit şi despre ultimele trei achiziţii ale “roş-albaştrilor”: “Prin valoarea lor (n.r. Tănase, Boldrin şi De Amorim) creşte automat şi valoarea echipei. Sînt 3 jucători, printre cei mai buni, dacă nu cei mai buni din ţară pe posturile lor. Acum rămîne să se acomodeze şi cred că vom avea o echipă foarte puternică pentru grupele Europa League”.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×