STEAUA. Dumitru Dragomir propune înlocuitor pentru Varela: “E cel mai bun din România!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
25/07/2016, 10:56
STEAUA. Dumitru Dragomir propune înlocuitor pentru Varela: “E cel mai bun din România!”

STEAUA. Dumitru Dragomir îi propune lui Becali  înlocuitor pentru Fernando Varela, transferat la PAOK Salnoic. Fostul preşedinte LPF este de părere că Bogdan Ţîru, jucătorul lui Hagi este cel mai potrivit jucător din România.

“Îi dau o sugestie lui Gigi, pe Ţîru, e cel mai bun jucător din România! E jucător de Juventus. dacă nu se face jucător de afară să nu-mi ziceţi mie Mitică”, a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir a vorbit şi despre jocul practicat de Dinamo în prima etapă: “Şi Rotariu a crescut formidabil, a prins forţă în picioare şi are o viteză de neoprit. Se face de bani mulţi. 

Dinamo m-a impresionat. Mi-au plăcut cel mai mult, dra şi echipa lui Hagi a fost stăpînă pe ea, doar că ratează mult”, a spus Dragomir.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×