Fotbal intern

STEAUA. Umilinţa prin care trece un nume greu: “Şi eu ce fac, GIGI?!”

STEAUA. De parcă n-ar fi de ajuns că jocul nu se leagă şi sînt 99% eliminaţi din cupele europene, steliştii se confruntă cu probleme şi la nivelul băncii tehnice. Pe lîngă cele cu licenţa...
26.08.2015 | 00:08
STEAUA Umilinta prin care trece un nume greu Si eu ce fac GIGI
ADVERTISEMENT

STEAUA. De parcă n-ar fi de ajuns că jocul nu se leagă şi sînt 99% eliminaţi din cupele europene, steliştii se confruntă cu probleme şi la nivelul băncii tehnice. Pe lîngă cele cu licenţa lipsă a lui Mirel Rădoi! Adus la echipă de Gigi Becali la începutul lui august pentru a-l ajuta pe Mirel Rădoi, Ţiţi Dumitriu (69 de ani) este foarte nemulţumit.

STEAUA. După ce Mirel Rădoi l-a trimis în Norvegia pe Nicolae Dică înaintea meciului-tur cu Rosenborg pentru a-i spiona pe adversari, şi nu pe el, “nea Ţiţi” s-a plîns apropiaţilor că rolul său în anturajul roş-albaştrilor este pur şi simplu doar de decor.

ADVERTISEMENT

Ce îl SFĂTUIEŞTE “turcul” Torje pe Budescu să NU MĂNÎNCE ca să ajungă la echipa naţională!

STEAUA. Cînd a fost cooptat în staff-ul tehnic, în urmă cu trei săptămîni, lui Ţiţi Dumitriu i se spusese clar că îl va ajuta pe Mirel Rădoi cu spionarea adversarilor şi cu urmărirea unor posibili jucători de care Steaua va fi interesată. FANATIK.RO a aflat că tehnicianul de 69 de ani era bucuros nevoie mare. “Mă bucur că am revenit la echipa mea de suflet. Mi s-a demonstrat că deşi am aproape 70 de ani, cei de aici nu m-au uitat”, s-a destăinuit Dumitru Dumitriu cînd a plecat la noul său drum.

STEAUA. OFICIAL! Armata are echipă: un mare stelist e antrenor

Nu a fost lăsat să plece în Norvegia

STEAUA. Socoteala de acasă, însă, ca de obicei, nu s-a potrivit cu cea din tîrg, şi FANATIK.RO a aflat că Ţiţi Dumitriu s-a trezit la realitate după doar nici măcar o săptămînă. Concret? Fostul tehnician şi-a dat imediat seama care este statutul său în staff-ului tehnic după ce a văzut că Rădoi nu a apelat la serviciile sale absolut deloc.

ADVERTISEMENT

STEAUA. TRANSFERUL care poate salva campioana! Negocieri secrete!

STEAUA. “Nea Ţiţi vine la antrenamente îmbrăcat de parcă el ar fi antrenorul echipei. Cîteodată mai face şi cîte o tură de teren pentru menţinere, dar toate acestea sînt doar prilejuri pentru jucători să glumească între ei cînd îl văd în anturajul lor. Nea Ţiţi deja s-a plîns apropiaţilor săi că nu a fost trimis în Norvegia ca să îi urmărească la lucru pe cei de la Rosenborg. Mirel a preferat să-l trimită acolo pe Dică”, a mărturisit pentru FANATIK.RO un apropiat al antrenorului care, printre alte succese cu Steaua, reuşea eventul în 1997 şi ducea echipa pentru prima dată în Liga Campionilor.

Farsa din studio şi reacţia lui Ţiţi

STEAUA. În aceste condiţii este de înţeles de ce Ţiţi Dumitriu a început să întrebe în stînga şi în dreapta “Şi eu ce fac, Gigi?!”, după ce în primăvara lui 1999 i-a pus aceeaşi întrebare lui Radu Banciu, atunci cînd, într-o emisiune televizată, a crezut că vorbeşte în direct la telefon cu Mircea Lucescu!

ADVERTISEMENT

STEAUA. Farsa căreia i-a căzut nea Ţiţi victimă consta în anunţul live al lui Il Luce că se întoarce intempestiv de la Inter la Rapid, unde îl lăsase chiar el pe Dumitriu să-l înlocuiască! Reacţia spontană a antrenorului încă giuleştean în acel moment a făcut istorie: “Şi eu ce fac, Mircea?!”.

 

Tags: