STEAUA. Ce se întîmplă cu Tamaş după ce a băut. “Îi dau 5 pahare!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
23/08/2016, 12:19
STEAUA. Ce se întîmplă cu Tamaş după ce a băut. “Îi dau 5 pahare!” GALERIE FOTO

STEAUA. Update / Gigi Becali a vorbit despre escapada lui Gabi Tamaş.

” Tamaş are patimă de băutură şi nu are cum să se lase. Nu sînt supărat pe el. Voi trebuie să înţelegeţi că băieţii ăştia mi-au băgat în buzunar 12.000.000 de euro. Ce pot să-i spun eu lui Tamaş că s-a dus să se îmbete? Îi mai dau şi eu cinci pahare ca să se îmbete şi mai tare. Dar nu trebuie să li se urce la cap. Eu am ştiut ca să mă comport bine cu el ca să se îmbete o dată la 4-5 luni. Dacă nu ştiam să mă comport, atunci se îmbăta în fiecare săptămîmnă. Nu am vorbit cu el despre asta. Ce mare lucru a făcut? A pupat-o pe fata aia pe obraz, a luat-o în braţe, a făcut poze cu lumea de acolo”, a spus Gigi Becali.

STEAUA. Update /  Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, a vorbit despre escapada lui Gabi Tamaş după meciul cu Dinamo.

“Nu m-au deranjat imaginile cu Gabi Tamaş. El era în timpul liber. Nu am nimic împotrivă cu programul jucătorului din timpul liber atît timp cît îşi respectă programul şi îşi face treaba la antrenament. Nu am nimic să-i reproşez lui Gabi Tamaş. Este un bărbat matur şi ştie cel mai bine ce are de făcut cu viaţa lui”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

………………….

STEAUA. Gabi Tamaş a petrecut după meciul cu Dinamo într-un club din Centrul Vechi din Bucureşti pînă dimineaţa, anunţă Cancan.

STEAUA. Mirel Rădoi a decis să se îl dea afară pe Gabi Tamaş de la Steaua deoarece acesta întîrzia la antrenamente sau chiar lipsea de tot din cauza nopţilor pierdute. Însă, după ce Laurenţiu Reghecampf a revenit la Steaua, spre sfîrşitulul anului trecut, Tamaş a fost reprimit la echipă cu condiţia să rărească escapadele.

I-a spart telefonul unui bărbat

STEAUA. Gabi Tamaş a călcat din nou pe bec după partida cu Dinamo, deşi Gigi Becali susţine că fundaşul lui Reghe a avut acordul său să petreacă în Centrul Vechi. Paparazzi Cancan l-au surprins pe fostul internaţional în această dimineaţă, în jurul orei 9:30, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tamaş era vizibil deranjat de faptul că este filmat de un bărbat, i-a smuls acestuia telefonul din mînă şi i l-a spart de asfalt! Gigi Becali a oferit primele declaraţii despre situaţia jucătorului stelist.

“Eu l-am trimis să bea după meci. I-am dat voie, dar nu trebuia el să-i ia telefonul ăluia care îl filma. Aici a greşit! Altfel, e treaba lui Tamaş ce face în timpul liber. Eu sînt patron la Steaua, iar el era în timpul liber”, a spus Becali.

Sursa FOTO CANCAN

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×