Fotbal intern

STEAUA. E jucătorul lui Becali, dar ţine cu U Cluj! “VICTORIE diseară!”

STEAUA. Meciul de afiş din Cupa României este ţinut de întîlnirea dintre U Cluj şi Steaua, campioana României. În ciuda dezechilibrului valoric, "studenţii" au încredere că vor realiza...
24.09.2015 | 15:22
STEAUA E jucatorul lui Becali dar tine cu U Cluj VICTORIE diseara

STEAUA. Meciul de afiş din Cupa României este ţinut de întîlnirea dintre U Cluj şi Steaua, campioana României. În ciuda dezechilibrului valoric, “studenţii” au încredere că vor realiza supriza în a doua competiţie a fotbalului românesc.

FANATIK.RO a luat pulsul în rîndul echipei ardelene, iar optimismul înainte de întîlnirea cu  elevii lui Rădoi este la cote maxime, în ciuda diferenţei de experienţă şi valoare. “Noi vom fi alături de ei, aşa cum o facem mereu! Vom fi peste tot în stadion şi vor simţi că îi încurajăm”, au precizat ultraşii lui U Cluj.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP JOACA ACUM PENTRU CALIFICAREA IN SEMIFINALE!!! VEZI MECIUL ONLINE AICI!!!

STEAUA. “Nu vrem să  îi dezamăgim! Au fost mereu cu noi, ne-au susţinut indiferent de joc şi scorul de pe tabelă, trebuie să îi răsplătim”, punctează şi decarul “studenţilor”, Andreas Calcan, jucătorul în care U Cluj îşi pune speranţele pentru meciul cu Steaua.

Jucătorul Stelei vrea victoria lui U Cluj

STEAUA. Andreas Calcan este, la 21 de ani, jucătorul în care oficialii ardeleni îşi pun speranţele pentru jocul cu Steaua. Ceea ce nu se ştie este că mijlocaşul central aparţine Stelei, oficialii campioanei avînd opţiunea de a-l aduce în cadrul echipei în orice moment doresc.

GATA! SE SCHIMBA ORA!!! CAND TRECEM LA ORA DE IARNA 2015!!!

“Steaua deţine 31% din drepturile federative ale jucătorului, însă nu are nici o clauză prin care nu poate juca contra lui Chipciu & co.”, precizează sursele FANATIK.RO.

Jucătorul speră ca scorul de pe tabelă să fie pozitiv pentru formaţia ardeleană. “Nu ştiu dacă faptul că jucăm împotriva Stelei aduce o motivaţie în plus, noi mereu ne dorim să cîştigăm, chiar dacă formăm o echipă tînără. Sper să profităm de şansa noastră şi forma slabă a Stelei şi să îi învingem.

GALERIE FOTO. SHOW EROTIC LA O ORA DE MAXIMA AUDIENTA!!! O JURNALISTA A PREZENTAT STIRILE CU SANII LA VEDERE!!!

Iar la final, ziarele să titreze că U Cluj a învins şi, dacă se poate, Calcan a înscris golul victoriei. Cred că este o şansă de a fi observat mai bine de cei care conduc Steaua, dar mă simt bine la U Cluj şi trebuie să joc perfect pentru echipa mea”, a declarat, pentru FANATIK.RO, Calcan.

Secretul ardelenilor: jucătorii sînt ULTRAŞI!

STEAUA. Un aspect inedit, dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.RO, este acela că mai mulţi fotbalişti din lotul lui Marius Popescu fac parte din brigăzile din peluza lui U Cluj! “Acesta poate fi atuul nostru, ca tinerii să se dăruiască! Sînt şapte sau opt jucători care au crescut prin deplasări, la proteste şi meciuri din mijlocul galeriei. Numele lor nu le putem dezvălui, vă daţi seama din ce motive…”, punctează, misteriosi, liderii peluzei lui U Cluj.

CUM JOACA RADOI DISEARA!!! ECHIPA INEDITA DE START!!!

Care au mai menţionat că miercuri, la antrenamentul lui U Cluj, va avea loc o întîlnire cu fotbaliştii “Şepcilor roşii” pentru a-i motiva înaintea partidei. “Avem încredere că pot cîştiga acest meci, trebuie doar să fie nişte fiare! Depinde doar de ei, noi îi vom susţine necondiţionat”, au precizat ultraşii.

Ciudăţenia marca FRF

STEAUA. Meciul din inima României nu este ferit de probleme ce ţin de organizare. Disputat sub egida Federaţiei Române de Fotbal, partida de joi seara se dispută cu o jumătate de oră distanţă de concertul lui Eros Ramazzotti, care are loc la Sala Polivalentă de lîngă stadion. Singurul motiv care îi face pe oficialii clujeni să fie liniştiţi e lipsa fanilor stelişti. “Dacă ar fi venit şi fanii Stelei, ar fi fost mari probleme. Aşa, nu credem că vor fi motive pentru a exploda un scandal”, au încheiat suporterii lui U Cluj.

Ora de începere a partidei de pe Cluj Arena este la 20:30, în timp ce concertul lui Eros Ramazzotti începe la ora 20:00, la partida cu Steaua urmînd să asiste aproximativ 20.000 fani!

3 goluri a primit defensiva lui U Cluj în primele patru etape din eşalonul secund