Fotbal intern

STEAUA. “Ţeapa” lui Becali şi-a găsit echipă. “A SEMNAT!”

STEAUA. Mihai Costea revine în fotbalul din Liga I după o perioadă de secetă petrecută la Steaua. Nou promovata FC Voluntari a ajuns la o înţelegere cu atacantul care l-a costat 1,3 milioane de...
08.09.2015 | 14:02
STEAUA Teapa lui Becali sia gasit echipa A SEMNAT

STEAUA. Mihai Costea revine în fotbalul din Liga I după o perioadă de secetă petrecută la Steaua. Nou promovata FC Voluntari a ajuns la o înţelegere cu atacantul care l-a costat 1,3 milioane de euro pe Gigi Becali.

STEAUA. Ilfovenii i-au urat bun venit olteanului într-un comunicat oficial postat pe adresa de Facebook a clubului.

INCREDIBIL! Germania, contract de 1 miliard de euro cu sponsorul tehnic

“Bine ai venit, Mihai Costea!
Fotbal Club Voluntari anunta ca Mihai Costea a fost transferat liber de contract dupa despartirea de FC Steaua Bucuresti si a semnat un contract valabil pe un sezon cu optiune de prelungire cu echipa noastra”.

13 goluri în patru ani

STEAUA. Mihai Costea a ajuns la Steaua în urmă cu patru ani şi jumătate, în primăvara lui 2011 pentru 1.4 milioane de euro. În tot acest timp, Costea a strîns 55 de meciuri în tricoul Stelei pentru care a marcat de 13 ori.

Presa internaţională EXULTĂ după victoria Simonei: „Supravieţuieşte”

În ultimele două sezoane, olteanul a fost tras pe linie moartă, dar s-a mulţumit să rămînă la Steaua. Salariul cu mult peste media campionatului l-a făcut pe Costea să îndure faptul că nu juca, asta pînă în vara acestui an, cînd a fost declarat liber de contract.

Depunctată din cauza lui?

STEAUA. Pe lîngă suma enormă pe care a pierdut-o Steaua cu transferul lui Costea, roş-albaştrii sînt în pericol să fie şi depunctaţi din cauza atacantului. Aşa cum FANATIK.RO a informat zilele trecute, olteanul şi-a depus memoriu pentru o restanţă salarială de 100.000 de euro, iar Steaua s-a văzut obligată în urma deciziei Comisiilor să plătească în termen de 30 de zile. Data scadentă a trecut, iar o simplă dovadă a fotbalistului că nu şi-a primit drepturile, ar însemna automat depunctare pentru Steaua.

CUTREMUR în Liga 1! STEAUA, DEPUNCTATĂ din cauza lui Nilă?