STEAUA. Analiza transferurilor! "De ce unii nu mai performează?"

STEAUA. Edward Iordănescu a vorbit despre strategia de transferuri a "roş-albaştrilor". Fostul antrenor al celor de la Pandurii Târgu Jiu a ridicat problema jucătorilor care evoluează bine pînă ajung la Steaua şi apoi intră în dizgraţia lui Gigi Becali.

"În comparaţie cu Mitrea, Bălaşa e mult mai tînăr şi are timp să se regenereze. El poate pleca de la Steaua după ce cîştigă campionatul, e altceva decît să pleci de la Viitorul.

Bălaşa trebuie să se readapteze la Liga 1. El a jucat ca fundaş dreapta, faţă de jucătorii pe care Steaua i-a adus în ultimul timp pe acest post şi care nu sunt obişnuiţi pe această poziţie, precum Enache şi Jakolis.

Cred că pentru Steaua e important să aibă toate posturile acoperite la momentul în care se reia campionatul. Şi să se gîndească la formarea unei echipe pentru cupele europene de anul viitor. Pentru că în alte sezoane, competiţiile europene se pregăteau în vară, într-un timp foarte scurt.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Steaua se orientează acum la jucători care se remarcă în Liga 1. Întrebarea e de ce unii dintre aceştia nu mai performează după venirea la Steaua, în condiţiile în care ei au demonstrat că au valoare", a declarat Iordănescu la Dolce Sport.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:00
Ligue 1 Rennes - PSG
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663