Galerie foto. Steaua, remiză în amical. Gol marcat de un străin adus în această iarnă

steaua, liga 4, amical, cetate rasnov, galerie foto

CSA Steaua a jucat primul amical din stagiul de pregătire din Cheile Grădiştei. A terminat la egalitate, scor 1-1, împotriva celor de la Olimpic Cetate Râşnov.

Pe un teren acoperit de zăpadă, Olimpic Cetate Râşnov, formaţie aflată pe locul 9 în Seria I din Liga 3, a deschis scorul în minutul 10. Steaua ar fi putut egala doar cinci minute mai târziu, însă a ratat o lovitură de pedeapsă. 

Golul pentru formaţia condusă de Marius Lăcătuş şi Ion Ion a venit, în cele din urmă, de la Abdu Kasse Kamara, în minutul 36. Senegalezul adus în această iarnă, aflat la prima reuşită pentru Steaua, a stabilit şi scorul final. Chiar dacă Predescu a ratat şi el o lovitură de pedeapsă, în partea a doua.

Pentru Steaua, liderul seriei de Bucureşti din Liga a 4-a, este la al treilea amical din această iarnă. Le-a câştigat fără emoţii pe primele două: 7-1 cu Sportul Câmpina, în deplasare, şi 8-0 cu Voinţa Maia, pe propriul teren. 

Următoarea partidă amicală pe care o dispută Steaua este contra celor de la AFC Hărman, formaţie aflată pe locul 8 în seria 1 din Liga 3. Este o revanşă importantă pentru trupa condusă de Marius Lăcătuş şi Ion Ion, după eşecul din var împotriva celor de la Hărman, 2-3.

Galerie foto: AS47.ro