Galerie foto. Steaua, remiză în amical. Gol marcat de un străin adus în această iarnă

Gabriel Esanu   
in Fotbal intern
14/02/2018, 19:41
Galerie foto. Steaua, remiză în amical. Gol marcat de un străin adus în această iarnă GALERIE FOTO

Pe un teren acoperit de zăpadă, Olimpic Cetate Râşnov, formaţie aflată pe locul 9 în Seria I din Liga 3, a deschis scorul în minutul 10. Steaua ar fi putut egala doar cinci minute mai târziu, însă a ratat o lovitură de pedeapsă. 

Golul pentru formaţia condusă de Marius Lăcătuş şi Ion Ion a venit, în cele din urmă, de la Abdu Kasse Kamara, în minutul 36. Senegalezul adus în această iarnă, aflat la prima reuşită pentru Steaua, a stabilit şi scorul final. Chiar dacă Predescu a ratat şi el o lovitură de pedeapsă, în partea a doua.

Pentru Steaua, liderul seriei de Bucureşti din Liga a 4-a, este la al treilea amical din această iarnă. Le-a câştigat fără emoţii pe primele două: 7-1 cu Sportul Câmpina, în deplasare, şi 8-0 cu Voinţa Maia, pe propriul teren. 

Următoarea partidă amicală pe care o dispută Steaua este contra celor de la AFC Hărman, formaţie aflată pe locul 8 în seria 1 din Liga 3. Este o revanşă importantă pentru trupa condusă de Marius Lăcătuş şi Ion Ion, după eşecul din var împotriva celor de la Hărman, 2-3.

Galerie foto: AS47.ro

Ştirea MOMENTULUI

Campionii mondiali au ajuns la Paris! S-au întâlnit cu președintele Macron. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.