Sport

STEAUA. Diarrassouba s-a antrenat sub comanda lui Rădoi! “Mai vine unul!”

STEAUA. UPDATE 12.08 / 15:20 / Fostul antrenor al naţionalei Armeniei, Mihai Stoichiţă, a vorbit despre transferul lui Drissa Diarrassouba la Steaua de la Shirak Gyumri....
12.08.2015 | 15:19
STEAUA Diarrassouba sa antrenat sub comanda lui Radoi Mai vine unul
ADVERTISEMENT

STEAUA. UPDATE 12.08 / 15:20 / Fostul antrenor al naţionalei Armeniei, Mihai Stoichiţă, a vorbit despre transferul lui Drissa Diarrassouba la Steaua de la Shirak Gyumri.

“Edel, care a fost la Rapid, un african din campionatul Armeniei, a venit în România şi apoi a ajuns la PSG. Din campionatul Armeniei pot veni fotbalişti foarte buni.

ADVERTISEMENT

ULTIMA ORA!!! COMISIA DE DISCIPLINA A TAIAT IN CARNE VIE DUPA STEAUA-DINAMO!!! VEZI DECIZIA AICI!!!

Despre băiatul ăsta nu pot spune nimic, nu-l cunosc. O să fac o anchetă, o să sun pe la federaţie, pe la antrenorii ăia de la echipele naţionale ale Armeniei.

Steaua se interesează de mai mult timp de încă un jucător, un atacant, tot de la Shirak. Nu este armean. Eu asa stiu!”, a spus Mihai Stoichiţă la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Galerie FOTO! Antonia si-a pus SILICOANE!!! Arata DEMENTIAL!!

STEAUA. UPDATE 11.08 / 20:35 / Drissa Diarrassouba a ajuns la o înţelegere cu oficialii campioanei şi a semnat în această seară.

Jucătorul a făcut vizita medicală şi a participat la antrenamentul “roş-albaştrilor”.

*********************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

STEAUA. UPDATE 11.08 / 9:23 / Nemulţumit de atacul Stelei, mai ales în meciul cu Dinamo, Gigi Becali l-a desfiinţat pe Tade, afirmînd tare şi răspicat, nu o singură dată, că echipa nu are atacant. Aşa că a devenit prioritar pentru finanţatorul campioanei să-i aducă antrenorului Mirel Rădoi întăriri în linia ofensivă.

STEAUA. Africanul Drissa Diarrassouba (20 de ani) a sosit în Romania, iar astăzi va efectua un prim antrenament sub comanda lui Mirel Radoi, conform ziare.com. În funcţie de verdictul dat de tehnician, va rămîne sau nu la echipă.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Interviu EXCLUSIV:„Rădoi a greşit venind la Steaua acum!”

STEAUA. Diarrassouba a evoluat ultima dată la FC Shirak, în Armenia, unde a dat 6 goluri în 22 de meciuri. Africanul a mai trecut în cariera sa pe la echipa de tineret a lui Stoke City (Anglia) şi pe la BK Hacken (Suedia).

STEAUA. FOTO / Răspunsul ultraşilor campioanei la coregrafia „cîinilor”

*************************************************************************************************************

STEAUA. Finanţatorul campioanei, Gigi Becali, a anunţat în urmă cu cîteva zile că va mai transfera doi fotbalişti pentru a întări echipa. “Aduc doi jucători din Armenia, un mijlocaş şi un atacant. Vor veni mîine”, spunea latifundiarul din Pipera după meciul Steaua-Partizan, scor 1-1.

STEAUA. Fotbalişti care vor ajunge sub comanda lui Mirel Rădoi sînt ivorieni.  Este vorba de Jean Jacques Bougouhi şi Drissa Diarrassouba.

STEAUA. ATAC fără precedent la adresa lui Rădoi: “E ca un bolnav!” 

STEAUA. Ambii evoluează pentru Shirak Gyumri, echipă ce a terminat pe locul 3 în campionatul din Armenia. Bougouhi a fost al doilea în topul golgheterilor din Armenia în sezonul trecut, cu 20 de reuşite. Este atacant şi mai are contract pînă în 2016.

STEAUA. Anunţul OFICIAL în legătură cu Sănmărtean şi Szukala 

De partea cealaltă, Drissa este mijlocaş ofensiv, are 20 de ani şi este cotat la 200.000 de euro, conform transfermarkt.com. Sezonul trecut a marcat şase goluri în 22 de meciuri.

Bougouhi a început bine noul sezon, cu trei goluri în patru partide în preliminariile UEFA Europa League.

200.000 de euro este cota lui Bougouhi, conform transfermarkt.com

200.000 de euro este cota lui Drissa, conform transfermarkt.com

23 de ani are Jean Jacques Bougouhi

 

ADVERTISEMENT
Tags: