Carousel hot news

STEAUA. El este ATACANTUL de 2.000.000 de euro DORIT de Gigi!

STEAUA. Campioana caută încă un atacant. La finalul remizei cu Legia Varşovia, vice-campioana Poloniei, Mirel Rădoi a declarat că mai are nevoie de întăriri pentru noul sezon. Tehnicianul...
28.06.2015 | 03:06
ADVERTISEMENT

STEAUA. Campioana caută încă un atacant. La finalul remizei cu Legia Varşovia, vice-campioana Poloniei, Mirel Rădoi a declarat că mai are nevoie de întăriri pentru noul sezon. Tehnicianul Stelei mai vrea un portar, un mijlocaş central şi un vîrf.

“Mi-e greu să cred că nu vom mai transfera”

STEAUA. ”Jucătorii care sînt doriţi de Steaua sînt monitorizaţi înainte să vină, nu alegem de pe o zi pe alta.  Ar fi perfect pentru noi să strîngem tot lotul acum, dar preţurile pe care le cer echipele sînt foarte ridicate.

ADVERTISEMENT

RADOI, PUS LA ZID DE STELISTI!!! ATAC DUR FARA PRECEDENT!!! ESTI DE ACORD??? DETALII AICI!!!

Dacă, din păcate, nu vom putea să mai transferăm nici un jucător, deşi îmi e greu să cred că nu vom mai transfera, va trebui să ne adaptăm şi să jucăm cu lotul pe care îl avem”, a declarat noul antrenor principal.

Pavoletti, acelaşi impresar ca şi Piovaccari

STEAUA. Leonardo Pavoletti, 26 de ani, a fost propus la Steaua de către Stefano Salvini, impresarul care l-a adus şi pe Federico Piovaccari în Ghencea.

ADVERTISEMENT

OMUL CARE A UCIS MANCHESTER E LA UN PAS DE STEAUA!!! TRANSFERUL E LA UN PAS DE A FI PARAFAT!!!

Salvini vrea să-l transfere la Steaua pe atacantul italian care aparţine de Sassuolo, dar a fost împrumutat sezonul trecut la Genoa, unde a reuşit să marcheze 6 goluri. Campionii au nevoie de un vîrf de atac experimentat, iar Pavoletti ar putea fi soluţia perfectă pentru gruparea roş-albastră.

În 2014 a refuzat Steaua

STEAUA. În toamna lui 2014, Stefano Salvini l-a mai propus o dată pe Pavoletti la Steaua, la puţin timp după ce Federico Piovaccari a semnat în Spania cu Eibar. Însă Leonardo nu a vrut atunci să vină în România şi a preferat să joace în Serie A. De această dată situaţia e schimbată. Leonardo Pavoletti a anunţat că s-a răzgîndit şi este tentat de un transfer la Steaua, tentat fiind şi de mirajul Ligii Campionilor. (CLICK PE POZA DIN GALERIA FOTO DE SUS)

IN URMA CU CATEVA MOMENTE S-A INCHEIAT MECIUL!!! REZULTAT SURPRIZA!!!

2 milioane de euro este cota lui Pavoletti, conform transfermarkt.com

7 goluri a marcat Pavoletti pentru Genoa

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri