Carousel hot news

STEAUA, ELIMINATĂ DIN LIGĂ. Rădoi, avertisment şi SOMAŢIE de la UEFA!

STEAUA, ELIMINATĂ DIN LIGĂ. În partida de pe Arena Naţională, Mirel Rădoi s-a agitat ca un leu pe marginea terenului, dînd indicaţii, gesticulînd, exultînd la golul roş-albaştrilor. Doar...
06.08.2015 | 00:10
ADVERTISEMENT

STEAUA, ELIMINATĂ DIN LIGĂ. În partida de pe Arena Naţională, Mirel Rădoi s-a agitat ca un leu pe marginea terenului, dînd indicaţii, gesticulînd, exultînd la golul roş-albaştrilor. Doar că UEFA s-a sesizat. Rădoi, cu funcţie de director sportiv, nu avea dreptul să dea indicaţii, aşa cum, de altfel, forul european îl anunţase. 

Mirel Rădoi a luat loc pe bancă la meciul de la Belgrad, însă cel care avea să dea indicaţiile, odată început meciul, a fost Massimo Pedrazzini. Finul lui Gigi Becali a trăit intens fiecare fază, dar nu s-a ridicat. Spre final, cînd Steaua era în genunchi, Mirel nu a mai ţinut cont şi a ieşit de pe bancă. Din nefericire, Steaua a fost eliminată din Ligă!

ADVERTISEMENT

Reghecampf s-a înţeles cu noua echipă! Joi va fi prezentat 

Doar la goluri a sărit, la fel cum au făcut-o jucătorii de rezervă şi ceilalţi oficiali ai Stelei. FANATIK.RO a aflat motivul pentru care secundul italian i-a luat locul lui Rădoi. UEFA s-a sesizat după ce la meciurile cu Trencin şi cu Partizan, ambele de pe propriul teren, Mirel Rădoi a fost omul cu indicaţiile în timpul partidelor. Se pare că forul european i-a dat avertisment lui Rădoi şi l-a somat să nu facă aceeaşi greşeală şi la Belgrad. Mirel Rădoi s-a conformat.

Vin Sănmărtean şi Keşeru? Argăseală le dă speranţe fanilor

STEAUA, ELIMINATĂ DIN LIGĂ. Au cerut imagini de la meci

STEAUA, ELIMINATĂ DIN LIGĂ. De asemenea, UEFA i-a cerut observatorului pa. rtidei de la Belgrad să noteze dacă Mirel Rădoi va încălca dispoziţiile. Mai mult, oficialii UEFA vor analiza şi imagini de pe banca Stelei, pentru a vedea atitudinea din timpul meciului al celui care este director sportiv în acte.

ADVERTISEMENT

STEAUA, ELIMINATĂ DIN LIGĂ. UEFA a trimis fax la FRF

Problemele lui Mirel Rădoi şi ale Stelei cu UEFA au început de cînd Gigi Becali şi-a numit finul antrenor. Cum acesta nu are licenţa Pro, a fost trecut cu funcţia de director sportiv. Dacă în Liga 1, Mirel poate da indicaţii, conform regulamentului, un oficial de pe bancă poate avea aceste atribuţii, nu acelaşi lucru este permis şi la meciurile din cupele europene. De aceea, UEFA a trimis un fax Federaţiei Române de Fotbal, prin care avertiza clubul Steaua că Mirel Rădoi nu va avea dreptul să dea indicaţii. Altfel, atît clubul, dar şi Mirel Rădoi, riscau sancţiuni. Omul care l-a înlocuit pe Gâlcă s-a conformat la prima partidă, cu Trencin, din deplasare, dar avea să ignore apoi somaţia UEFA în următoarele meciuri.

8 ani a jucat Mirel Rădoi pentru Steaua, în perioada 2000-2008

12 goluri a înscris Rădoi pentru echipa din Ghencea 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri