Fotbal intern

PROCESUL DAUNELOR. Instanţa a admis cererea Armatei. Au micşorat taxa de timbru.

UPDATE, 11 decembrie, ora 11:27 / Armata a primit o veste excelentă în războiul dintre CSA şi Steaua. Tribunalul Bucureşti a decis să micşoreze valoarea taxei de timbru pe care CSA trebuie să...
21.12.2016 | 23:59
PROCESUL DAUNELOR Instanta a admis cererea Armatei Au micsorat taxa de timbru
ADVERTISEMENT

UPDATE, 11 decembrie, ora 11:27 / Armata a primit o veste excelentă în războiul dintre CSA şi Steaua. Tribunalul Bucureşti a decis să micşoreze valoarea taxei de timbru pe care CSA trebuie să o plătească pentru ca procesul să meargă mai departe. Acum, Armata trebuie să plătească doar 427.100 de lei (94.800 de euro), deşi iniţial suma era de 1,6 milioane de euro.

Cererea a fost făcută de Florin Talpan, juristul Armatei, iar la primul termen al procesului, Tribunalul a acceptat cererea, potrivit ziare.com.

ADVERTISEMENT

armata

În urmă cu cîteva zile, Gigi Becali anunţa finalul războiului cu CSA şi era sigur că Armata nu avea cum să plătească taxa de timbru, dar decizia instanţei îi dă acum planurile peste cap patronului Stelei. “Curtea de Apel va da decizia, iar pe 9 decembrie se încheie şi cu taxa de timbru. La Curtea de Apel am câştigat şi cu prejudiciul se încheie pe 9 şi gata cu MApN. Rezolvăm toată treaba”, spunea Gigi în urmă cu cîteva zile.


UPDATE 19:57. Gigi Becali este în continuare convins că Armata nu a plătit taxa de timbru pentru a putea începe procesul.

ADVERTISEMENT

 “Fac pariu că nu au plătit taxa de timbru. Dacă vor plăti, atunci vor pierde banii. Ordonatorul de credite este ministrul Apărării, iar MApN nu este implicat în proces. E doar CSA şi trebuie să dea banii din ce au ei, dar nu au bani. Şi dacă ar avea atunci sînt bani publici, iar dacă pierd procesul e caz penal, vor răspunde pentru ei. Să vedem cine are curaj să dea banii. Să îi dea masonul. Lui Boroi îi tot caut lucrarea de doctorat, dar nu i-o găsesc”, a spus Becali.

++++++++++++++++++

UPDATE 15:38. Veştile proaste pentru Gigi Becali curg pe linie. Armata a plătit în această săptămână taxa de timbru în valoare de 370 de mii de euro (1.660.788,95 RON) pentru a putea continua procesul cu Steaua lui Becali.
Astfel, Tribunalul Bucureşti a stabilit deja un prim termen în data de 9 decembrie, cînd va începe judecata pe fond.

ADVERTISEMENT

Armata solicită despăgubiri în valoare de 36.826.310 de euro din partea clubului lui Gigi Becali, după ce echipa de fotbal a folosit marca “Steaua” deşi nu avea dreptul.

MAI MULTE INFORMAŢII GĂSIŢI PE ZIARE.COM

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ADVERTISEMENT

STEAUA. După ce a cîştigat marca, MApN încearcă să ridice societăţii lui Gigi Becali dreptul de a utiliza numele Steaua. Miercuri, la Curtea de Apel, are loc o nouă înfăţişare a procesului. Armata vrea, de asemenea, ca firma latifundiarului din Pipera să fie radiată de la Registrul Comerţului.

STEAUA. În luna mai, Becali a cîştigat o primă luptă cu MApN, dar o decizie finală va fi luată de Curtea de Apel. La proces, patronul Stelei nu s-a prezentat, dar a trimis un avocat, care este fost consilier juridic al CSA.

STEAUA. De precizat că numele lui Becali nu apare ca asociat sau administrator al firmei “Fotbal Club Steaua Bucureşti”. Armata vrea ca patronul Stelei să plătească şi despăgubiri de 36 de milioane de euro pentru utilizarea mărcii nelegal timp de un deceniu.

ADVERTISEMENT