Fotbal intern

GHINION MARE pentru Steaua! ADVERSARĂ GREA ÎN LIGĂ!

Steaua va juca împotriva învingătoarei dintre Partizan sau Dila Gori. În tur, sîrbii s-au impus la limită pe teren propriu, scor 1-0....
17.07.2015 | 14:30
GHINION MARE pentru Steaua ADVERSARA GREA IN LIGA

Steaua va juca împotriva învingătoarei dintre Partizan sau Dila Gori. În tur, sîrbii s-au impus la limită pe teren propriu, scor 1-0.

DUELURILE DIN TURUL III

drawww

UPDATE / În cîteva minute începe tragerea la sorţi!

UPDATE / STEAUA ADVERSAR LIGA CAMPIONILOR. S-a aflat grupa din care îi va fi ales Stelei adversarul din turul III preliminar al Ligii Campionilor:

Capi de serie:
FC Basel 1893 (SUI)
FK AS Trenčín (SVK)/FC Steaua Bucureşti (ROU) 0-2
Celtic FC (SCO)/Stjarnan (ISL) 2-0
PFC Ludogorets Razgrad (BUL)/FC Milsami Orhei (MDA) 0-1
NK Maribor (SVN)/FC Astana (KAZ) 1-0

STEAUA. Doar Becali îl mai poate salva de la moarte: “Îmi dau FOC!”

Urna echipelor care nu sînt capi de serie:
FK Sarajevo (BIH)/KKS Lech Poznan (POL) 0-2
FK Partizan (SRB)/FC Dila Gori (GEO) 1-0
Qarabag FK (AZE)/FK Rudar Pljevlja (MNE) 0-0
HJK Helsinki (FIN)/FK Ventspils (LVA) 1-3
KF Skënderbeu (ALB)/Crusaders FC (NIR) 4-1

Astfel, cel mai greu adversar este FK Partizan, dar nici polonezii de la Lech Poznan nu sînt nişte adversari slabi.

Champions-League-23660

 

* 5 meciuri mai trebuie să joace Steaua pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor

*********************************************************************

STEAUA ADVERSAR LIGA CAMPIONILOR. Echipa lui Rădoi a învins cu 2-0 la Trencin şi calificarea în turul 3 preliminar din Liga Campionilor este, în mare proporţie, rezolvată. Roş-albaştrii mai au cale lungă spre grupele competiţiei, avînd de disputat încă două duble eliminatorii. Dacă va trece de Trencin, Steaua va fi cap de serie în turul 3 preliminar şi poate da peste cîţiva adversari incomozi. Tragerea la sorţi a turului III preliminar al Ligii Campionilor va avea loc astăzi, la ora 13. Toate amănuntele le afli pe FANATIK.RO.

STEAUA. Veste MARE pentru fanii campioanei! “Şi-a REVENIT!”

VEZI SUS ÎN GALERIE FOTO URNELE DIN TURUL 3 PRELIMINAR

STEAUA ADVERSAR LIGA CAMPIONILOR. Vineri, 17 iulie, e programată tragerea la sorţi pentru turul 3 preliminar, miza va fi una mai mare, în condiţiile în care nivelul adversarilor va creşte din această fază a competiţiei. FANATIK.RO vă prezintă posibilele adversare ale Stelei din turul 3 preliminar:

Variante DIFICILE:

STEAUA ADVERSAR LIGA CAMPIONILOR* Lech Poznan: a arătat o formă foarte bună în primele două meciuri din acest sezon. A spulberat Legia Varşovia în Supercupa Poloniei, 3-1 şi a învins cu 2-0 pe terenul lui Sarajevo în meciul tur din preliminariile Ligii.

Dinamo. Scandal cu pariuri. “Vamă, un MAFIOT!” / “Se simte vinovat?”

STEAUA ADVERSAR LIGA CAMPIONILOR* Partizan Belgrad: Campioana Serbiei a cîştigat greu meciul cu Dila Gori la Belgrad, 1-0 în turul doi preliminar, însă rămîne unul dintre cei mai puternici adversari

STEAUA ADVERSAR LIGA CAMPIONILOR* Malmo: Nu traversează cel mai bun sezon în Suedia, însă anul trecut s-a calificat în grupele Ligii după ce a învins Sparta Praga şi Red Bull Salzburg în preliminarii.

Variante INCOMODE

STEAUA ADVERSAR LIGA CAMPIONILOR* Maccabi Tel Aviv: S-a făcut de rîs în Malta, unde a pierdut cu 1-2 cu Hibernians, însă calificarea va fi rezolvată, cel mai probabil în returul din Israel. Maccabi e un adversar incomod după ce va trece de Hibernians.

STEAUA ADVERSAR LIGA CAMPIONILOR* Midtjylland: Campioana Danemarcei a bătut greu, 1-0 acasă pe Lincoln Red Imps, campioana Gibraltarului. Totuşi, Midtjylland e o nucă tare şi ar fi un adversar de evitat pentru Steaua.

STEAUA ADVERSAR LIGA CAMPIONILOR* Qarabag: O echipă puternică care a fost la un pas de a se califica în primăvara din Liga Europa. Campioana Azerbaijanului ar fi un oponent incomod pentru campioana României.

STEAUA ADVERSAR LIGA CAMPIONILOR* Molde: Campioana Norvegiei şi-a asigurat calificarea încă din tur, 5-0 cu Piunik Erevan. Echipa e bine organizată şi are în lot jucători de echipă naţională. Nu ar fi o dublă uşoară cu norvegienii

Variante ACCESIBILE:

STEAUA ADVERSAR LIGA CAMPIONILOR* Videoton: Campioana Ungariei nu e vreo sperietoare. E o echipă bine organizată, dar Steaua nu ar trebui să se împiedice de maghiari dacă are pretenţii de a se califica în grupele Ligii

STEAUA ADVERSAR LIGA CAMPIONILOR* HJK Helsinki: Campioana Finlandei a bătut cu 3-1 pe Ventspils, în Letonia, şi e ca şi calificată. În ciuda victoriei, nu e o echipă în formă şi reprezintă o varintă bună pentru roş-albaştri.

STEAUA ADVERSAR LIGA CAMPIONILOR* Skenderbeu: Una dintre cele mai accesibile variante din turul 3 preliminar. A tranşat încă din tur calificarea cu cei de la Crusaders, 4-1 în tur. Cu toate acestea, Skenderbeu rămîne o echipă limitată.

STEAUA ADVERSAR LIGA CAMPIONILOR. Echipa lui Rădoi poate profita de rezultatele surpriză din turul doi preliminar. Dacă surprizele Milsami sau Hibernians vor reuşi calificarea după victoriile din tur, cele două sînt posibile adversare ale Stelei.

STEAUA ADVERSAR LIGA CAMPIONILOR. Meciurile retur din turul doi preliminar se vor disputa peste o săptămînă, pe 21 şi pe 22 iulie. Turul 3 preliminar se va desfăşura pe 28/29 iulie, respectiv 4/5 august.