STEAUA. Presiune pe Adi Popa! Care va fi ultimul transfer al campioanei

UPDATE 19:00 /Laurenţiu Reghecampf a comentat trecerea lui Gabriel Enache la Steaua:

"Nu ştiu, sincer. O să vorbesc cu Ana diseară, ea a ţinut legătura cu jucătorul. Am vorbit astăzi cu patronul echipei şi nu mi-a zis nimic. Jucătorul a jucat la Astra şi nu m-a mai interesat. Dacă s-a ajuns la o soluţie şi Gigi Becali este hotărît să accepte această sumă, eu l-aş vrea pe jucător.

Dar nu vreau ca el să mai aibă probleme şi să nu poată juca din cauza unor discuţii care nu-şi au rostul. El a jucat bine la Astra, a jucat pe trei posturi. Nu din cauza lui nu s-au cîştigat 3 puncte", a spus Reghecampf la un post de televiziune.

UPDATE 16:40 / Laurenţiu Reghecampf insistă pe lîngă Gigi Becali pentru a-l transfera pe Gabriel Enache. Fotbalistul şi campioana s-au înţeles, însă Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor, i-a fixat preţul la jumătate de milion de euro, astfel că mutarea nu s-a făcut încă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Conform surselor FANATIK.RO, Reghecampf îl vrea pe Enache în lot pentru a-i face concurenţă pe post lui Adi Popa.

-------------------------------------------------------------------------------------

STEAUA. Oficialii campioanei României nu au încheiat lista de transferuri din această iarnă. Patronul Stelei, Gigi Becali, nu şi-a luat gîndul de la fotbalistul Astrei, Gabriel Enache, şi încă speră ca transferul să se realizeze, giurgiuvenii dîndu-şi acordul pentru transfer. Dar doar pentru o anumită sumă!

STEAUA. Gigi Becali a reuşit să transfere 11 fotbalişti în această iarnă. Marica, Bawab, Tamaş, Gebhart, Pintilii, Pîrvulescu, Bourceanu, Ştefănescu, Popadiuc, Chitoşcă şi Momcilovic sînt cei 11 jucători care au ajuns sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

Becali încă îl vrea

STEAUA. Ultima parte a sezonului regulat a început, dar perioada de transferuri nu s-a încheiat în România, iar Gigi Becali mai are timp pînă pe 22 februarie să îi convingă pe oficialii Astrei să îl cedeze pe Gabriel Enache.

"Pe Enache chiar vreau să-l iau, dar nu depinde de mine acum. Eu îl stimez, a zis că vrea la Steaua pînă în ultima clipă, are caracter şi o să insist pentru Enache"era mesajul lui Becali.

Unde s-au blocat negocierile

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, Ioan Niculae este dispus să renunţe la serviciile lui Gabriel Enache, dar cu o singură condiţie: dacă suma dată de Steaua se va ridica la nivelul aşteptărilor sale. Gigi Becali a oferit 350.000 de euro pentru transferul lui Enache, dar Niculae a cerut 500.000 de euro şi 15% dintr-un viitor transfer, iar latifundiarul din Pipera trebuie să ofere un răspuns în şase zile.

Becali ar putea profita şi de faptul că giurgiuvenii încă au probleme financiare, iar oficialii Astrei se gîndesc să renunţe la Enache, toate acestea pentru a putea să îşi plătească datoriile către jucători.

STEAUA. "Nu contează ce îmi doresc eu!"

Nici Gabriel Enache nu a renunţat la ideea că ar putea să evolueze sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf. Fotbalistul liderului a vorbit la finalul meciului cu CFR Cluj, scor 2-2, despre un viitor transfer la Steaua. "Nu contează ce îmi doresc eu, acum sînt la Astra. Indiferent pe ce post voi juca îmi voi face treaba foarte bine."

Suporter de lux la Concordia-Steaua

STEAUA. Steaua a învins-o pe Concordia Chiajna, scor 2-0, iar "roş-albaştrii" au avut parte de un suporter de lux. Jucătorul dorit cu insistenţă de Gigi Becali, Gabriel Enache, a mers la Chiajna pentru a vedea meciul echipei antrenate de Laurenţiu Reghecampf. Mijlocaşul a stat la tribuna 0, în apropierea lui Gigi Becali, Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală, iar acesta poate să fie încă un semn că Enache nu a renunţat la visul de a evolua pentru Steaua.

2.000.000 de euro este cota lui Enache, conform transfermarkt

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo