Carousel hot news

Kapetanos: “Steaua este mult mai puternică! Am venit pentru trofee”

Steaua a organizat azi o conferinţă de presă în care l-a prezentat, oficial, pe Pantelis Kapetanos, atacant care a revenit în Ghencea după o pauză de doi ani. “Am venit la Steaua pentru...
03.09.2013 | 18:24
Kapetanos:
Kapetanos a marcat 33 de goluri pentru Steaua între 2008 şi 2011.
ADVERTISEMENT

Steaua a organizat azi o conferinţă de presă în care l-a prezentat, oficial, pe Pantelis Kapetanos, atacant care a revenit în Ghencea după o pauză de doi ani. “Am venit la Steaua pentru trofee. Cînd am plecat de la Steaua, exact asta îmi lipsea. Echipa de acum este mult mai puternică decît cea de pe vremea în care eu evoluam acolo“, au fost primele cuvinte ale grecului. Chiar dacă Gigi Becali l-a criticat de mai multe ori în trecut şi acesta l-a lăsat să plece din Ghencea în 2011, Kapetanos este solidar cu clipele grele prin care acesta trece: “Îmi pare foarte rău că patronul este la închisoare. Ştiu cît de mult iubeşte Steaua. Nu mă deranjează criticile lui, pentru că dacă nu faci faţă la un club cum este Steaua, mai bine te laşi“.

Atacantul i-a anunţat pe fani că a venit în Ghencea cu gîndul doar la trofee şi pentru că toată lumea i-a sugerat că Steaua este cea mai bună alegere. “Le promit suporterilor că o să muncesc foarte mult şi că o să dau totul pe teren. Nu promit un anumit număr de goluri, dar am venit aici pentru a cîştiga Cupa şi campionatul şi pentru a face treabă bună în grupele Ligii Campionilor. Cînd am revenit ca adversar în Ghencea, în tricoul lui CFR, toată lumea îmi spunea ce bine e la Steaua şi mă sfătuiau să revin“, a încheiat Pantelis.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri