STEAUA. “E greu să joci la 40 de grade, dar am un feeling cu Sparta!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
31/07/2016, 22:48
STEAUA. “E greu să joci la 40 de grade, dar am un feeling cu Sparta!”

Adi Popa a declarat la finalul partidei cu Viitorul că meciul cu Sparta Praga va fi total diferit faţă de meciul cîştigat la Ovidiu.

“Am cîştigat, iar lucrul acesta este tot ce contează. Nu am strălucit în prima repriză, iar eu spun că meciul cu Sparta va fi total diferit faţă de ce am jucat aici cu Viitorul. Cred că şi la Praga am făcut un meci bun.

Dacă nu era greşeala aia colectivă de la golul lor eu, atunci cred că intram cu un rezultat bun la pauză. Suporterii români sînt foarte pretenţioşi, dar trebuie să ne gîndim că nu e uşor să joci la 40 de grade. Mă aştept la o replică mai bună a celor de la Sparta la Bucureşti, deoarece sînt sigur că o să ne aştepte şi momente grele la Bucureşti. Am eu un feeling, dar de asemenea ştiu că ne vom califica”, a spus Popa.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×