Fotbal intern

Dumitru Dragomir revine în fotbal! “Preşedinte la LPF 2”

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir a vorbit despre revenirea sa în fotbalul din România, dar nu a uitat nici să comenteze problemele pe care le întîmpină Steaua din cauza siglei. Acesta...
09.01.2015 | 21:09
Dumitru Dragomir revine in fotbal Presedinte la LPF 2
ADVERTISEMENT

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir a vorbit despre revenirea sa în fotbalul din România, dar nu a uitat nici să comenteze problemele pe care le întîmpină Steaua din cauza siglei. Acesta consideră că nu există jucători care să îi înlocuiască pe Lucian Sănmărtean şi Lukasz Szukala.

…despre revenirea în fotbal: “Mulţi preşedinţi din Liga 2 şi Liga 1 îşi doresc să mă întorc, dar o să mă mai gîndesc. În Liga 1 sînt mulţi care m-au trădat şi acum mă doresc înapoi. Am avut o rundă de negocieri cu ei ca să devin preşedinte la LPF 2, totul este posibil, eu le-am spus că nu doresc să primesc bani şi că vreau să colaborăm cu FRF, fără ei nu se poate. Eu am foarte multe planuri, dar o să vedem ce o să se întîmple.  În fotbal nu se mai întîmplă nimic, nimeni nu mai dă scănteie, dacă nu ai asta, fotbalul este mort. Eu vreau să dovedesc că omul sfinţeşte locul. După ce o să aduc cîteva milioane pentru cluburi, atunci o să îndrăznesc să îmi cer drepturile, nimeni nu lucrează pe gratis”

ADVERTISEMENT

….despre Sănmărtean şi Sukala: “Nimeni nu poate să îi înlociască pe cei doi,  L-aş lua pe Teixeira, nu este la nivelul lui Sănmărtean dar este în zona lui, ar putea să ajute Steaua. Eu am mare încredere în Lucian Sănmărtean, mi-a trimis cîteva mesaje foarte frumoase ca să îmi mulţumească.  Eu m-am certat cu Piţurcă pentru  Sănmărtean, acum el îmi dă dreptate că l-a transferat, eu nu am mai văzut fotbalist cum este el. Poate să mai joace încă cîţiva ani foarte bine, nu este consumat.  Piţurcă o să mai rămînă mai mult timp la arabi datorită celor doi jucători, ar trebui să îi convingă să îl aducă acum pe Lucian”.

…despre sigla Stelei: “Este o mare ruşine ce se întîmplă cu sigla Stelei. Becali a investit foarte mulţi bani în această echipă. Cei de la Armată şi-au vîndut copilul şi acum vor să îl mai vîndă o dată, nu este normal, şi-au bătut joc de Steaua. Dacă eram în locul lui Becali nu ofeream nici 2 dolari pe sigla, asta e bătaie de joc”.

ADVERTISEMENT