Fotbal intern

STEAUA. Cutremur în VESTIAR! “L-a chemat de la DUŞURI să joace!”

STEAUA. Încă susţinut de o parte a galeriei steliste pentru anumite calităţi afişate de jocul campioanei, Costel Gâlcă continuă să sufere, în continuare, la capitolul imagine şi la...
10.03.2015 | 00:10
STEAUA Cutremur in VESTIAR La chemat de la DUSURI sa joace

STEAUA. Încă susţinut de o parte a galeriei steliste pentru anumite calităţi afişate de jocul campioanei, Costel Gâlcă continuă să sufere, în continuare, la capitolul imagine şi la relaţia cu jucătorii. FANATIK.RO a aflat că vestiarul a fost martorul unui episod halucinant pentru nivelul Stelei în pauza meciului dintre formaţia din Ghencea şi CFR Cluj. Iar toată scena s-a derulat în urma unor noi directive tactice venite de la Poarta Albă! 

STEAUA. Relaţia tensionată dintre jucătorii Stelei şi Costel Gâlcă nu reprezintă o necunoscută în culisele fotbalului, iar ultimul eveniment vine să confirme situaţia în care se află tehnicianul stelist, dar să şi explice jocul mult sub aşteptări prestat de campioana Ligii 1 în acest retur. După ce  FANATIK.RO a dezvăluit, imediat după turul semifinalei Cupei Ligii, de ordinul pe care tehnicianul campionilor l-a primit la în timpul primei reprize cu Astra, cînd Prepeliţă a fost lăsat la vestiare în urma indicaţiilor venite de la Becali, Costel Gâlcă a oferit un nou moment de stupefacţie în vestiarul echipei sale în pauza partidei cu CFR Cluj. “Îmi pare rău  să-l dau afară pe Costel. Este antrenorul care a ascultat cel mai bine de mine! Nici măcar Mihai Stoichiţă nu s-a comportat aşa“, ar fi fost replica pe care Gigi Becali a oferit-o apropiaţilor în momentul în care aceştia l-au sfătuit pe patronul Stelei că, pentru binele echipei, trebuie să îl înlocuiască de urgenţă pe fostul internaţional.

Rusescu, chemat de la duşuri! “L-a confundat”

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, antrenorul principal al clubului din Ghencea a fost înştiinţat, de-a lungul primelor 45 de minute cu CFR Cluj, că Gigi Becali nu-l mai vrea să îl vadă în teren pe Neagu. Iar ordinul este ordin! Iar tehnicianul s-a dus spre vestiare cu gîndul de a onora cerinţa finanţatorului. Totuşi, prins în febra partidei, Gâlcă nu a înţeles mesajul exact, iar din greşeală l-a anunţat pe Raul Rusescu de această decizie. Care, nemulţumit de hotărîre, s-a dus la duşuri. Numai că mesajul s-a schimbat după cîteva minute. După ce a aflat ordinul exact venit de la Poarta Albă, atacantul Sevillei a fost chemat de urgenţă de la duşuri şi pus să se echipeze din nou! “Îmi pare rău, nu Rusescu trebuie să rămînă pe bară, ci Neagu. Îmi pare rău! “, a fost auzit Gâlcă, care l-a introdus pe Breeveld.

Mesajul lui Becali

STEAUA.Chiar dacă echipa a reuşit prima victorie din acest retur, 1-0 cu CFR Cluj, Gigi Becali s-a declarat nemulţumit de cei care au evoluat în partida cu formaţia ardeleană. Latifundiarul din Pipera le-a dezvăluit apropiaţilor că suspectează faptul că sînt patru-cinci jucători care nu mai joacă pentru echipă, ci pentru interesele personale. “La vară mă voi ocupa personal de această problemă. Pe mine nu mă mai păcăleşte nimeni. Să le fie ruşine! Se vede că multora dintre ei nici măcar nu le mai este gîndul la Steaua. La vară voi face curăţenie generală în lot, iar cine a arătat că joacă pentru el, o să dispară. Am nevoie de echipă, nu de jucători cu nasul pe sus. Ori joacă fotbal, ori ne despărţim!”, a răbufnit Becali către cei din anturajul său. “Nu a avut nici un reproş la adresa lui Gâlcă, nici măcar un cuvînt”, au precizat apropiaţii latifundiarului. După evenimentele din ultima vreme, este de înţeles de ce.

 1 singur gol a înscris Steaua în cele trei partide din returul Ligii 1