Sport

EXCLUSIV. Se face TRANSFERUL? “Bestia” Asprilla: “Vreau la Steaua”

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf a revenit pe banca campioanei României după un an şi jumătate în care a trecut pe la Al Hilal şi Litex Lovech, iar acesta vrea să îşi facă o echipă de vis la...
14.12.2015 | 00:00
EXCLUSIV Se face TRANSFERUL Bestia Asprilla Vreau la Steaua

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf a revenit pe banca campioanei României după un an şi jumătate în care a trecut pe la Al Hilal şi Litex Lovech, iar acesta vrea să îşi facă o echipă de vis la Steaua, toate acestea pentru a cîştiga titlul şi a se lupta din nou în cupele europene.

STEAUA. Astfel, Reghecampf l-a anunţat pe Gigi Becali că are nevoie de un atacant care să marcheze cît mai multe goluri pentru a îşi îndeplini obiectivele. Tehnicianul Stelei a rămas păcut impresionat de atacantul celor de la Litex Lovech, Danilo Asprilla, un columbian în vîrstă de 26 de ani şi i-a cerut latifundiarului din Pipera să facă tot posibilul să îl transfere în pauza competiţională din iarnă.

GALERIE FOTO DE SENZATIE CU STELISTII PE PLAJA LA MALUL MARII IN DECEMBRIE!

STEAUA. Danilo Asprilla a acceptat să ofere un interviu în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO. Atacantul columbian a vorbit în legătură cu un posibil transfer al său la formaţia campioană şi a făcut dezvăluiri despre relaţia pe care o are cu actualul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

Bună! Îţi mulţumesc că ai acceptat să îmi răspunzi la cîteva întrebări.

Bună! Cu cea mai mare plăcere.

Eşti principala ţintă pentru Steaua. Fostul antrenor al celor de la Litex,  Laurenţiu Reghecampf, şi-ar dori să te transfere la Steaua.

– Am avut o relaţie foarte bună cu mister Regehcampf. Mă bucur să aud asta. Chiar mă bucur că am reuşit să îi atrag atenţia şi să îl surprind atît de mult încît să îşi dorească să mă aibă şi la Steaua.

ULTIMA ORA! INCREDIBIL!!! DOI JUCATORI DIN ECHIPA NATIONALA, LA UN PAS DE RETROGRADARE IN STRAINATATE!!! 

Ai fost contactat de oficialii Stelei? Ştiai despre interesul lor pentru tine?

– Eu nu am vorbit cu nimeni de la Steaua. Am auzit că sînt interesaţi de mine, dar nu ştiu mai multe.

 „Vreau să joc la Steaua!”

Laurenţiu Reghecampf nu te-a contactat ca să vorbiţi despre un viitor transfer la Steaua?

– Nu am mai vorbit cu el de cînd a plecat de la Litex. Momentan nu ştiu nimic concret despre un interes al celor de la Steaua pentru mine. Oficialii celor de la Litex Lovech nu mi-au spus nimic pînă acum. Poate o să fiu înştiinţat în pauza competiţională din iarnă. 

VIDEO!!! DUPA “ENDLESS SUMMER” DIN 2012, ASTA E HITUL VERII ANULUI VIITOR!!! CUM SUNA IMNUL DE LA EURO 2016!!!

Dar tu ţi-ai dori să joci în tricoul Stelei?

– Vreau să îţi spun adevărul. Eu acum am contract cu Litex Lovech, dar dacă m-ar întreba cineva dacă vreau să merg să joc la o echipă atît de mare cum este Steaua…eu cu siguranţă o să spun da. Dar acum totul depinde de Litex Lovech. Eu aş vrea să joc la Steaua.

Oficialii celor de la Litex Lovech au cerut 3.000.000 de euro pentru transferul tău. Ce părere ai?

Ohhh…este o sumă foarte, foarte mare! Nu ştiu ce să spun. Contactul meu se termină în 2017 şi este normal ca ei să încerce să obţină o sumă frumoasă de bani, dar este foarte mult.

„Reghe, THE BEST! Este un cîştigător!”

Care a fost relaţia ta cu Laurenţiu Reghecampf?

– El mă aprecia foarte mult şi adevărul este că eu sînt foarte fericit că am avut ocazia să am un antrenor atît de mare cum este mister. Reghe, THE BEST! Am avut o relaţie excelentă cu el. Este foarte strict şi îi place ca jucătorii să muncească foarte mult în fiecare zi. Este un cîştigător, un luptător şi asta ne făcea şi pe noi să credem.

VESTI TERIBILE PENTRU REGHE!!! ANUNTUL ZILEI LA STEAUA!!! CE S-A INTAMPLAT LA ULTIMUL ANTRENAMENT!!!

Foştii jucători de la Steaua s-au plîns de antrenamentele dure ale lui Thomas Neubert. Pentru tine cum era pregătirea cu el?

 – Pentru mine a fost pentru prima dată cînd am simţit că fotbalul nu este uşor.Atunci am simţit cît de greu este să joci la un nivel înalt şi să te pregăteşti foarte dur. Dar antrenamentele dure pe care le făceam cu Thomas mă ajutau foarte mult în timpul meciurilor. Eu simţeam că zbor. M-au ajutat mult antrenamentele făcute cu Reghecampf şi Thomas Neubert pentru că am jucat foarte bine şi în continuare dau tot ce este mai bun.

Să înţeleg că ţi-ar plăcea să mai colaborezi cu cei doi?

– Cu siguranţă! Mi-ar plăcea foarte mult ca să facem parte din aceeaşi echipă. Sînt doi oameni deosebiţi.

VIDEO! VEZI AICI CE POATE “BESTIA” COLUMBIANA ASPRILLA!!!

Cum ai primit vestea că Laurenţiu Reghecampf pleacă la Steaua?

– Totul s-a întîmplat foarte repede, dar ne-am revenit şi acum totul este bine. Am remizat cu Ludogoreţ, iar lucrurile merg bine la echipă. Nu mă aşteptam să plece atît de repede.

 „În iarnă plec de la Litex. Îl las pe Keşeru să fie golgheter!”

Tu ce ştii despre Steaua? Cunoşti vreun fotbalist din actualul lot?

 – Ştiu că este cea mai bună echipă din România. În acest moment nu cunosc nici un jucător de la Steaua. Am văzut cîteva meciuri şi am văzut că acolo sînt doi jucători foarte buni. Am rămas impresionat de Stanciu şi Varela. Ştiu că doi columbieni au jucat la Steaua în urmă cu ceva timp: Robinson Zapata şi Dayro Moreno.

Cum l-ai descrie fotbalistul Danilo Asprilla?

 – Danilo Asprilla este un fotbalist foarte rapid şi tehnic. Am şi defecte, dar nu îmi place să vorbesc despre el.

Te lupţi cu un fotbalist român pentru titlul de golgheter în Bulgaria.

 – Da! Ştiu că mă lupt cu atacantul celor de la Ludogoreţ, Claudiu Keşeru. Ştiu că el a fost şi atacantul Stelei şi a dat multe goluri în România. Este un jucător foarte bun. Eu cred că el o să obţină acest titlu. Îl las pe el să cîştige pentru că eu voi pleca din Bulgaria în această iarnă.

 Unde? Să înţeleg că ai oferte de la alte echipe?

 – Am cîteva oferte. Nu ştiu unde o să merg, dar cel mai sigur nu o să mai rămîn la Litex din iarnă. Am fost căutat de mai multe echipe, dar nimic nu este sigur 100%. Ştiu că cei de la Litex au vorbit cu oficialii echipei Bologna dar nu ştiu de ce nu au ajuns la un acord. Cred că Litex cere foarte mulţi bani pentru mine.

 A ajuns la Litex pentru 10.000 de euro

 Danilo Moreno Asprilla a ajuns în Europa, la Litex Lovech, pentru suma de 10.000 de euro, în 2014. Atacantul a avut evoluţii foarte bune şi a reuşit să se impună în prima echipă a bulgarilor, iar partonul clubului de la sud de Dunăre cere în schimbul columbianului suma de 3.000.000 de euro.  Danilo Asprilla a mai jucat pentru Deportivo Pereira, Rampla Juniors, Santa Fe, iar Litex l-a transferat de la Patriotas.

Keşeru l-a caracterizat: „Face diferenţa într-un meci!”

Fostul golgheter al Stelei, Claudiu Keşeru, a avut şi el numai cuvinte de laudă la adresa lui Danilo Asprilla. Atacantul celor de la Ludogoreţ a dezvăluit care sînt principalele calităţi ale columbianului.

 „Este un jucător interesant. Scoate adversarul din joc cu mare uşurinţă, are viteză bună şi face diferenţa într-un meci, pentru că dribleazăă şi e imprevizibil. Îşi păcăleşte adversarul, e derutant. Poate evolua ca vîrf, cît şi ca extremă”, e scurta caracterizare pe care Keşeru i-a făcut-o atacantului columbian.

 – a evoluat în 73 de partide în tricoul celor de la Litex Lovech şi are 26 de goluri şi 16 asisturi.

 – 1.500.000 de euro este cota lui Danilo Asprilla, conform transfermarkt.com