Sport

STEAUA. EXCLUSIV / Adi Popa, SCANDAL în vestiar cu STAFFUL-ul

STEAUA. Campioana este din nou pe un butoi de pulbere după accidentarea lui Adi Popa în amicalul cu Qarabag din cantonamentul din Austria. Jucătorii lui Mirel Rădoi au dezvăluit că mijlocaşul...
12.07.2015 | 00:50
STEAUA EXCLUSIV  Adi Popa SCANDAL in vestiar cu STAFFULul

STEAUA. Campioana este din nou pe un butoi de pulbere după accidentarea lui Adi Popa în amicalul cu Qarabag din cantonamentul din Austria. Jucătorii lui Mirel Rădoi au dezvăluit că mijlocaşul Stelei, nemulţumit de staff-ul medical al echipei, a provocat noi discuţii incendiare în intimitatea Stelei.

STEAUA. Calvarul lui Adi Popa din perioada cantonamentului de vară a început cu Austria Klagenfurt, cînd mijlocaşul a jucat aproximativ o repriză. Deşi medicii au dat asigurări că problema este rezolvată, Popa a fost nevoit să iasă de pe teren din aceeaşi cauză medicală şi în partidele cu Rubin, cînd a jucat 40 de minute şi cu Qarabag, cînd a jucat doar 16 minute, fiind apoi înlocuit în urma unei lovituri puternice la spate.

VIDEO AICI CU CELE 2 BARE DIN STEAUA-PETROLUL!!! 

“Popică a fost schimbat de Rădoi tocmai pentru a evita o accidentare serioasă şi acesta să fie apt pentru primul meci oficial cu ASA. Dar acest lucru nu s-a întîmplat”, au precizat sursele FANATIK.RO.

A răbufnit împotriva lui Arămitu!

STEAUA. Sursele din vestiarul campioanei au precizat că nemulţumirile lui Adi Popa au atins punctul culminat în ultima săptămînă, “Motoreta” fiind foarte zgomotoasă” în privinţa staff-ului medical şi în special în privinţa lui Flavian Arămitu, doctorul echipei.

GALERIE FOTO / CELE MAI TARI POZE DIN STEAUA-PETROLUL!!! FANII AU FACUT SHOW IN TRIBUNE!!!

“Actualul medic este departe de ceea ce ne oferea Radu Paligora, fostul medic al echipei. Nu înţelegem de ce conducerea nu acordă importanţă acestei părţi, mai ales că este una vitală. Este inacceptabil să nu pot fi apt de joc de la o problemă ce trebuia să fie minoră”, a fost, conform jucătorilor stelişti, reacţia lui Adi Popa.

Jucătorii, furioşi!

STEAUA. Reacţia lui Adi Popa faţă de staff-ul medical al campioanei aduce în prim plan o problemă majoră în cadrul campioanei. Mai mulţi lideri ai echipei au adus în discuţie schimbarea lui Flavian Arămitu, actualul doctor al echipei.

BOMBA LUI GIGI PE PIATA TRANSFERURILOR!!! GATA CU UMILINTA!!! DUBLA MUTARE PE CARE O FACE STEAUA!!!

“Adi Popa este ultimul caz dintr-un lung şir. Accidentările din ultimul timp sînt grăitoare! Tănase şi Luchin au păţit la fel, trebuiau să stea o perioadă scurtă şi din cauza faptului că relaţia nu a fost gestionată cum trebuia, şi-au prelungit perioada de inactivitate. Luchin trebuia să stea o săptămînă-două, dar a stat trei luni. Jucătorii sînt furioşi! Sînt la cel mai mare club din România, dar atenţia medicală profesionistă lipseşte”, au dezvăluit sursele autorizate FANATIK.RO.

Rădoi vrea schimbarea

STEAUA. În momentul schimbării lui Costel Gâlcă cu Mirel Rădoi, jucătorii reprezentativi în vestiarul Stelei au avut o discuţie cu noul tehnician, unul dintre punctele atinse fiind cel al staff-ului medical.

După ce l-au convins pe Rădoi că sînt diferenţe mari între medicul din perioada lui Laurenţiu Reghecampf, Radu Paligora, şi cel actual, antrenorul a decis că este momentul unei schimbări, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO ( vezi detalii AICI).

 

Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Interdicție pentru șoferi la nivel european. UE scoate din uz un model de...
Interdicție pentru șoferi la nivel european. UE scoate din uz un model de anvelope din motive de siguranță
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită