Fotbal intern

STEAUA. Rădoi îi vede la anul pe Chitoşcă, Ştefănescu şi Popadiuc

UPDATE 13:11 / Roş-albaştrii anunţă, pe pagina de Facebook a clubului, cum au decurs negocierile cu cei trei fotbalişti veniţi de la Ceahlăul Piatra Neamţ şi cînd vor ajunge ei la...
29.10.2015 | 13:20
STEAUA Radoi ii vede la anul pe Chitosca Stefanescu si Popadiuc
ADVERTISEMENT

UPDATE 13:11 / Roş-albaştrii anunţă, pe pagina de Facebook a clubului, cum au decurs negocierile cu cei trei fotbalişti veniţi de la Ceahlăul Piatra Neamţ şi cînd vor ajunge ei la antrenamentele conduse de Mirel Rădoi.

”Fotbal Club Steaua Bucureşti anunţă că miercuri, 28 octombrie, a avut loc negocierea între clubul nostru şi Ceahlăul Piatra-Neamţ pentru contractele jucătorilor Doru Popadiuc (20 ani), Cătălin Ştefănescu (20 ani) şi Sebastian Chitoşcă (23 ani).

ADVERTISEMENT

Cei trei şi-au dat acordul pentru a juca la Steaua în următorii cinci ani, iar vineri vor efectua vizita medicală şi vor semna contractele. Jucătorii se vor alătura lotului condus de Mirel Rădoi începînd cu luna ianuarie.

Clubul nostru le urează Bun Venit celor trei jucători şi le doreşte să aibă parte de succese în tricoul roş-albastru!”, este anunţul făcut pe Facebook.

––––––––––––––––––

UPDATE 14:15 / Conform surselor FANATIK.RO, Sebastian Chitoşcă şo Cătălin Ştefănescu au ajuns la un acord cu Steaua. Impresara celor doi fotbalişti, Anamaria Prodan, a venit special în România pentru a negocia cu oficialii Stelei. Alături de ea s-a aflat şi avocatul Dan Idita.

ADVERTISEMENT

Negocierile au durat mai mult cu Popadiuc, fotbalistul  în vrîstă de 20 de ani şi-a dat acordul după ce a purtat o discuţie cu Mirel Rădoi. Chitoşcă, Popadiuc şi Ştefănescu au semnat pe o perioadă de 5 sezoane şi vor încasa pentru primul an suma de 5.000 de euro pe lună (60.000 euro pe an), urmînd ca în fiecare sezon să se adauge încă 1.000 la cei 5.000.

Tehnicianul Mirel Rădoi a fost şi el prezent la negocieri, acesta dorind să discute cu cei 3 fotbalişti.

ADVERTISEMENT

…………………..

UPDATE 13:30 / Aşa cum FANATIK.RO a anunţat în EXCLUSIVITATE, tehnicianul campioanei, Mirel Rădoi, îşi doreşte să transfere trei jucători de la Ceahlăul Piatra Neamţ: Chitoşcă, Ştefănescu şi Popadiuc. Lucrurile au avansat, iar jucătorii au ajuns în această dimineaţa la Bucureşti. Cei trei fotbalişti au mers direct să se întîlnească cu oficialii Stelei, iar în acest moment se află în negocieri avansate.

……………………………………..

STEAUA. FANATIK.RO a oferit suporterilor Stelei, în exclusivitate, informaţia oficială conform căreia Mirel Rădoi şi-a fixat primele trei transferuri. Sebastian Chitoşcă (23 de ani), Cătălin Ştefănescu (20 de ani) şi Doru Popadiuc (20 de ani), sînt cei trei jucători de la Ceahlăul cu care Steaua este aproape să se înţeleagă. Primii doi au contracte de reprezentare cu Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Doi dintre cei trei jucători de campioana României au acceptat provocarea e a discuta despre posibila lor destinaţie din vară. Cătălin Ştefănescu şi Doru Popadiuc au confirmat interesul Stelei, însă aceştia au specificat că încă există reticenţe în privinţa perfectării transferurilor. “Nu ne facem iluzii ca să nu avem deziluzii”, punctează, corect, Ştefănescu.

Asta chiar dacă miercuri, cei trei se vor deplasa în Bucureşti, unde îşi vor negocia contractele cu echipa lui Mirel Rădoi! “Miercuri, cei trei jucători se vor întîlni cu Argăseală şi vor negocia contractele, urmează să semneze. Ceahlăul o să primească 135.000 euro în schimbul celor trei”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Şi-au dat acordul să joace la Steaua

STEAUA. În timp ce Denis Alibec, William de Amorim şi Quenten Martinus au refuzat Steaua din cauza salariilor mici oferite de Gigi Becali, jucătorii Ceahlăului declară răspicat că nu au cum să refuze o asemenea ofertă venită din partea campioanei Ligii 1.

“Nu vor fi probleme ca noi să semnăm, ne dorim să ajungem la un club de anvergura Stelei. Nu cred că există cineva care nu îşi doreşte să ajungă la campioana României”, a precizat, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, şi Popadiuc.

“Putem fi şi împrumutaţi!”

STEAUA. Tinerii fotbalişti ai Ceahlăului au surprins în dialogul purtat prin dorinţa acerbă de a evolua sub tricoul roş-albastru! Doru Popadiuc crede că fiecare dintre fotbaliştii moldoveni doriţi de Mirel Rădoi se pot impune în primul “11”, dar nu ar fi o tragedie dacă în primul sezon ar fi împrumutaţi în Liga 1.

“La început nu credeam de acest interes, dar după ce am citit declaraţiile din FANATIK.RO şi am discutat în club, ne-am dat seama că interesul este real. În acest moment, sînt discuţii între cluburi. Chiar dacă vom fi împrumutaţi, intrăm în circuitul echipei”, a încheiat Popadiuc, mijlocaşul de 20 de ani putînd fi o soluţie atît pentru înlocuirea lui Chipciu, cît şi a lui Adi Popa.

“Nu vreau să discut prea mult şi vreau să înţelegeţi motivele. Discuţiile sînt la nivel de cluburi, noi, jucătorii nu ştim foarte multe lucruri. Sper să se concretizeze, dar încerc să nu mă gîndesc foarte mult la transfer pentru că nu vreau să am apoi deziluzii”

Cătălin Ştefănescu, jucător Ceahlăul

STEAUA. Doru Popadiuc este mijlocaş şi poate fi folosit pe ambele benzi. Jucătorul în vîrstă de 20 de ani este cotat la 500.000 de euro conform site-urilor de specialitate.

STEAUA. Cătălin Ştefănescu este mijlocaş central, cotat la 500.000 de euro şi a activat în 7 meciuri pentru Ceahlăul Piatra Neamţ în acest sezon.

STEAUA. Sebastian Chitoşcă poate juca atît mijlocaş ofensiv cît şi la închidere. Jucătorul nemţenilor are 23 de ani şi este cotat la 450.000 de euro.

 

 

ADVERTISEMENT