Sport

STEAUA. EXCLUSIV / A bătut palma cu Gigi! “Îl costă 200.000 euro”

STEAUA. Gigi Becali a făcut anunţul în privinţa jucătorilor care sînt doriţi de formaţia roş-albastră pentru sezonul următor, însă latifundiarul din Pipera a omis să pronunţe numele...
18.05.2015 | 12:48
STEAUA EXCLUSIV  A batut palma cu Gigi Il costa 200000 euro

STEAUA. Gigi Becali a făcut anunţul în privinţa jucătorilor care sînt doriţi de formaţia roş-albastră pentru sezonul următor, însă latifundiarul din Pipera a omis să pronunţe numele fotbaliştilor care se vor despărţi în vară de campioana României. FANATIK.RO a aflat numele primului jucător care nu o să mai continuie din următorul campionat, oferind detalii exclusive despre dorinţa lui Gabi Tamaş de a se despărţi de Steaua (vezi detalii AICI).

MEME STOICA, ELIBERAT! SE ÎNTÎLNEŞTE CU GIGI BECALI!

STEAUA. Conform surselor din vestiarul campioanei, Gigi Becali a fost înştiinţat de dorinţa lui Gabi Tamaş şi l-a chemat la o discuţie particulară pe fundaşul naţionalei. Deşi nu a agreat despărţirea de fundaş în primă fază, patronul Stelei s-a văzut nevoit să îi lase liber pe Tamaş din vară, chiar dacă înţelegerea între cele două părţi a fost făcută pentru doi ani de zile.

“Becali este conştient de calitatea jucătorului şi chiar l-a agreat, în ciuda conflictului pe care Tamaş l-a avut cu Bourceanu, însă a contat mult şi dorinţa fundaşului, care ştie că mai poate să evolueze la nivel înalt încă doi ani. I-a spus direct lui Gigi: <Am ofertă din străinătate, îmi doresc să evoluez acolo. Ştiu că mai pot face faţă la un nivel înalt>”, au confirmat informaţia apropiaţii lui Becali.

PRIMUL TRANSFER AL LUI GIGI BECALI PENTRU STEAUA 2016 FACE SENZAŢIE! 

Rezilierea îl costă 200.000 euro

STEAUA. Chiar dacă poate părea un favor din partea finanţatorului stelist, realitatea este cu totul alta. În schimbul rezilierii contractului, jucătorul de 31 de ani a trebuit să renunţe la o importantă sumă de bani.

Este normal, nu şi-a dus contractul pînă la capăt! Deşi poţi să discuţi pe marginea subiectului, dar Tamaş a dorit să nu mai tergiverseze lucrurile şi să intre în conflict cu Becali”, au punctat sursele autorizate din anturajul lui Becali. Conform informaţiilor obţinute de FANATIK.RO, suma pe care Tamaş o să o înapoieze lui Gigi Becali este de 200.000 euro.

STEAUA ÎL DĂ AFARĂ? FOTBALIŞTII S-AU PLÎNS! GIGI BECALI TREBUIA SĂ IA DECIZIA!

E printre preferaţii lui Becali

STEAUA. Despărţirea lui Tamaş de campioana Ligii 1 nu îi este indiferentă lui Gigi Becali, care a avut numai cuvinte de apreciere la adresa fundaşului de 31 de ani. Ataşamentul finanţatorului faţă de fotbalist a fost evidentă înainte de meciul cu ASA Târgu Mureş.  Becali şi-a vizitat jucătorii şi a ţinut un discurs marcă înregistrată.

ULTIMA ORĂ! TRAGEDIA s-a produs! CÎNTĂREŢUL A MURIT! A FOST ASASINAT!

“Ce faci, mă, băiatule? Am auzit că te baţi cu ăştia pe la petreceri”, a fost prima replică a lui Becali către fundaşul venit din Anglia. Pînă să-şi dea seama Tamaş în ce direcţie se îndreaptă tonul lui Becali, patronul Stelei a izbucnit în rîs. “Bravo, tată, bine le faci! Să se ştie că Tamaş are voie să-i bată pe toţi. Ai auzit, tată? Bate-i pe toţi dacă nu sînt cuminţi”, au fost reacţiile lui Gigi, care a făcut referire la scandalul dintre Bourceanu şi Tamaş.

18 partide a jucat Gabi Tamaş pentru Steaua în acest sezon competiţional