STEAUA. EXCLUSIV. Ce lovitură pentru Reghe! Cît va lipsi Pintilii

Steaua, Liga 1, manchester city, Mihai Pintilii, LAURENTIU RECGHECAMPF

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf are probleme de lot înaintea duleului de foc din play-off-ul Ligii Campionilor, cu Manchester City. Mihai Pintilii a fost lovit de ghinion în ultimul meci disputat de Steaua, în campionat cu Chiajna şi s-a autoaccidentat, fiind înlocuit de Muniru în minutul 35 al partidei.

Adio, City!

STEAUA. Din păcate pentru mijlocaşul vicecampioanei, acesta va rata dubla cu trupa lui Pep Guradiola, accidentarea sa fiind una destul de serioasă. Conform surselor FANATIK.RO, Pintilii se va alătura colegilor la antrenamente, în cel mai bun caz, abia la jumătatea lunii septembrie! Închizătorul "roş-albaştrilor" va vedea astfel de pe margine următoarele meciuri din Europa, în Liga Campionilor sau Liga Europa, dar şi derby-ul cu Dinamo din etapa a cincea a Ligii 1. Din cauza vîrstei înaintate, Pintilii nu poate juca într-un ritm intens, în meciuri din 3 în 3 zile, avînd nevoie de două zile de recuperare după fiecare partidă disputată. La asta se mai adaugă şi faptul că închizătorul a avut parte şi de un juniorat defectuos, iar primele meciuri cu adevărat serioase le-a avut abia în anul 2010, pe cînd activa la Pandurii.

Ratează şi naţionala

STEAUA. Problemele medicale îl ţin departe pe Pintilii şi de echipa naţională, care va juca pe 4 septembrie primul meci din campania de calificări de la Campionatul Mondial din Franţa. Atunci, România va întîlni Muntenegru, în meciul de debut al lui Christoph Daum pe banca "tricolorilor", iar Mihai va rata şi meciul de pe Cluj Arena, şi şansa de a intra în atenţia neamţului.