Fotbal intern

PARTIZAN-STEAUA. FANATIK.RO, confirmat! Echipa de start

UPDATE 20:14 / Mirel Rădoi va începe meciul de la Belgrad cu următorul 11:...
05.08.2015 | 20:54
PARTIZANSTEAUA FANATIKRO confirmat Echipa de start

UPDATE 20:14 / Mirel Rădoi va începe meciul de la Belgrad cu următorul 11:

Cojocaru – Alcenat, Papp, Varela, Toşca – Sulley, Breeveld – Popa, Hamroun, Chipciu – Tade.

Rezerve: Niţă – Râpă, Filip, Guilherme, Tudorie, Tahar, Iancu.

*****************************************************************

UPDATE 00:00 / Mirel Rădoi a schiţat primul “11” cu care Steaua urmează să joace la Belgrad, cu Partizan. Singura incertitudine rămîne folosirea lui Nicuşor Stanciu, care are însă şanse mici, spre nule, să evolueze diseară contra sîrbilor.

PARTIZAN – STEAUA. Nemulţumit de evoluţiile lui Guilherme, tînărul tehnician al Stelei este decis să îl titularizeze, conform dezvăluirilor din sînul formaţiei române, pe Toşca, centrul defensivei urmînd să fie asigurat de Varela şi Papp. De menţionat că fundaşul din Capul Verde nu joacă la capacitate maximă, acesta urmînd să se opereze în scurt timp.

VIDEO!!! VEZI GOLUL MARCAT DE ATACANTUL DORIT DE RADOI LA STEAUA!!! 

Asta în timp ce Papp a fost criticat în ultimele meciuri din preliminariile Ligii Campionilor, fiind depăşit în repetate rînduri de jucătorii adverşi atunci cînd a jucat fundaş dreapta, dar a dat siguranţă apărării din postura de fundaş central.

Hamroun, “decarul” Stelei în locul lui Stanciu

PARTIZAN – STEAUA. Nicuşor Stanciu are un înlocuitor pe măsură, Jugurtha Hamroun fiind cel care trebuie să îl sprijine pe Gregory Tade. Algerianul a fost unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti ai campioanei în manşa tur şi a reuşit să îşi cîştige, într-un timp record, simpatia fanilor stelişti.

Echipa probabilă Steaua: Cojocaru – Alcenat, Papp, Varela, Toşca – Sulley Muniru, Breeveld – Popa, Hamroun, Chipciu – Tade.

…………………….

ULTIMA ORA! SURPRIZA PENTRU RADOI!!! STEAUA SCAPA DE MARELE COSMAR!!! “E POSIBIL!!!”

UPDATE 19:30 / Massimo Pedrazzini a prefaţat partida cu Partizan, care se va disputa miercuri, la Belgrad. Italianul a vorbit şi despre situaţia lui Nicuşor Stanciu, a cărui condiţie medicală este în continuare incertă.

“Meciul este de o importanţă capitală pentru ambele echipe. Noi ne-am pregătit foarte bine fizic, psihic şi tactic. Sîntem conştienţi că ne vom califica doar dacă marcăm un gol. Meciul din tur a fost unul dificil. După acesta am auzit că Partizan ne-a dominat şi că merita mai mult, din punctul nostru de vedere nu a fost aşa. Am primit un raport scris, în care noi am fost peste ei din toate punctele de vedere, al posesiei, al acţiunilor făcute, a şuturilor la poartă şi de duelurile individuale cîştigate. Este un meci deschis, ne lipsesc suporterii noştri, din păcate nu ne-au fost aproape în ultimele două meciuri. Pe teren nu sînt suporteri, ci jucători. Trebuie să fim foarte atenţi şi să facem ceea ce trebuie pentru a cîştiga meciul. 

Stanciu a făcut deplasarea cu noi, ne este alături. Cred că numai mîine după amiază, după ce ne consultăm cu staff-ul medical ne putem decide. Partizan nu ne-a surprins cu nimic, ştiam că sînt puternici. Bojinov este un jucător cu valoare, cine l-a înlocuit în tur nu a făcut simţită lipsa lui. Ambele echipe au resurse, tot jucătorii de pe banca de rezerve sînt buni”, a spus Pedrazzini.

**********************************************************************************************************

Aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate, Stanciu a plecat alături de lotul stelist în Serbia. Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a explicat situaţia mijlocaşului. “A plecat, însă nu ştiu dacă o să poată juca. El trebuie să fie în programul echipei”, a spus Valeriu Argăseală.
…………………………….

STEAUA. Mirel Rădoi s-a decis! Nicuşor Stanciu va face deplasarea pentru meciul din Serbia, la Belgrad, alături de echipa stelistă! În ciuda faptului că acuză în continuare dureri, iar tehnicianul campioanei încă ezită să se decidă asupra decarului de frica unei recidive musculare, Rădoi a decis că acesta să fie alături de jucători la meciul de 30 de milioane euro!

STEAUA. Accidentarea lui Nicuşor Stanciu în partida retur din preliminariile Ligii Campionilor, cu Trencin, reprezintă o lovitură pentru Steaua, mai ales că decarul campioanei se află într-o formă ascendentă. Deşi initial sperau să îl recupereze pînă la ora partidei de la Belgrad, şansele ca Stanciu să fie pe teren sînt minime.

ULTIMA ORA! FANATIK, CONFIRMAT! REGHE A FOST LA MECI!!! NEGOCIERI INTENSE PENTRU PRELUAREA ECHIPEI!

“Dacă o să existe un risc, oricît de mic, voi evita să îl introduc pe teren ca problema să nu recidiveze. Ar însemna să absenteze două-trei luni”, afirma Mirel Rădoi.  Cu toate acestea, tînărul tehnician a decis ca Stanciu să facă joncţiunea cu lotul pentru ca jucătorul să nu fie afectat de accidentare.

Stanciu ratează şi Dinamo

STEAUA. Problemele în privinţa lui Stanciu nu se opresc la Belgrad! La întoarcerea din Serbia, acesta va trebui să continuie recuperarea, însă şansele ca acesta să fie pe teren duminică, în derby-ul cu Dinamo, sînt destul de mici. În schimb, Mirel Rădoi poate conta în partida cu Partizan Belgrad pe fundaşul cel mai apreciat al Stelei, Fernando Varela.

Jucătorul din Capul Verde este anunţat titular de tehnicianul campioanei. “Miercuri, la ora jocului, va fi ok! Nu se pune problema să nu joace”, a completat Rădoi.

1 gol a înscris Nicuşor Stanciu în cele cinci partide disputate în acest sezon pentru Steaua